شناسهٔ خبر: 69715170 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

دلیل ناترازی‌ها، کار نکردن بر روی تولید و مشکلات این حوزه است

نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس گفت: دلیل ناترازی‌ها در کشور کار نکردن بر روی تولید و مشکلات این حوزه است و تا در این زمینه برنامه‌ریزی مناسب صورت نگیرد توفیقی نخواهیم داشت.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد بهرامی، نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس در رویداد ملی صنعت فراورده‌های نفت، گاز و پتروشیمی که با محورهای (امید آفرینی، توانمندی سازی و مدیران ارزش آفرین) که عصر دیروز در مرکز همایش‌های صداوسیما برگزار شد، گفت: جایگاه دوم ذخیره گازی و چهارم نفت جهان را داریم، آیا شایسته است که دچار ناترازی‌هایی باشیم! و هر جا که می‌رویم این بحث را مطرح کنند و راهکار آن را جویا شوند؟ راهکار در کوتاه مدت افزایش تولید و بهینه است تا مشکلات اقتصادی را به حداقل برسانیم. در این مسیر تنها بخشی که می‌تواند مشکلات را مرتفع کند بخش خصوصی است.

نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس ادامه داد: خیلی از پتانسیل‌های ما در اختیار سازمان‌ها است و جالب اینجاست که فساد و ناکارآمدی نیز همان جا است و این بخش خصوصی است که باید با یک چارچوب مناسب و درست در این بخش، انجام وظیفه کند.

وی تصریح کرد: این وظیفه دولت، مجلس و مسئولان است که رفاه و آسایش را در اختیار جامعه و مردم قرار دهند چون معیشت مردم، وظیفه همه ما است که خوب عمل نکردیم.

وی در عین حال بیان کرد: بخشی از موفقیت‌ها به دلیل وجود جوانان نخبه ما است و این در حالیست که درصدی از نخبگان ما از کشور خارج شدند و خواهش من این است که بخش خصوصی کمک کند و از الگوهای موفق کمک بگیرند.

وی گفت: دنیا به سمت انرژی‌های نو و پاک رفته و سال‌های آتی، ارزش افزوده‌ای که ما در منابع زیرزمینی داریم حدود ۵۰ تا ۶۰ در درصد کاسته می‌شود پس باید از همین حالا بتوانیم از تمامی ظرفیت‌هایمان استفاده کنیم.

بهرامی گفت: دلیل ناترازی‌ها در کشور کار نکردن بر روی تولید و مشکلات این حوزه است و تا در این زمینه برنامه‌ریزی مناسب صورت نگیرد توفیقی نخواهیم داشت و کمیسیون انرژی مجلس از مدیران مرتبط برای حل ناترازی ها برنامه عملی خواسته است که علاوه بر بر بررسی این برنامه‌ها، نظارت لازم را بر آنها خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه باید برای حل مشکلات از طریق مهندسی معکوس از الگوهای کارآمد استفاده کنیم، گفت: سرانه درآمد ماهانه در کشورهای پیشرفته بیش از ۱۰۰ میلیون تومان در کشور کمتر از ۶ میلیون تومان است. بنابراین جای کار بسیار زیادی داریم و همه بخش‌ها باید با همکاری یکدیگر بتوانند خروجی‌های موثرتری داشته باشند.