شناسهٔ خبر: 69713578 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

امسال ۱۷۰۰ مدرسه در کشور ساخته شد

اراک- معاون برنامه ریزی و توسعه مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: امسال هزار و ۷۰۰ مدرسه در کشور ساخته و تحویل آموزش و پرورش شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا راشکی پیش از ظهر چهارشنبه در آئین تجلیل از خیر نیک اندیش حاج اکبر ابراهیمی در استان مرکزی اظهار کرد: راهبرد دولت چهاردهم در حوزه مدرسه سازی، مشارکت حداکثری با مردم است و این مهم مورد تاکید ویژه رئیس جمهوری است چرا که توجه به حوزه آموزش و پرورش را مسیر توسعه و پیشرفت کشور قلمداد می‌کنند.

وی افزود: با تعامل و هم‌افزایی خیران نیک اندیش همچون حاج اکبر ابراهیمی، امسال بیش از یک هزار و ۷۰۰ مدرسه تحویل آموزش و پرورش شد که از این تعداد ۵۰ درصد مدارس توسط خیران یا به صورت مشارکتی با دولت ساخته شده که این اقدام خداپسندانه بسیار قابل تقدیر است.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور، گفت: نقش خیران در توسعه زیرساخت‌های آموزشی کشور، به‌ویژه در مناطق کم‌برخوردار، غیرقابل انکار است و امید است این مهم در جامعه بیش از پیش نهادینه شود.

راشکی با اشاره به اهمیت حضور خیران در حوزه آموزش و پرورش ادامه داد: تلاش‌های دلسوزانه و سخاوتمندانه حاج اکبر ابراهیمی در مسیر ساخت و تجهیز مدارس، نه‌تنها در ایجاد فرصت‌های برابر آموزشی مؤثر بوده، بلکه الگویی برای دیگر خیرین و جوانان علاقه‌مند به فعالیت‌های خیریه محسوب می‌شود.

وی افزود: به همت حاج اکبر ابراهیمی، سال جاری ۶۴۳ باب مدرسه با ۱۷۴۱ کلاس درس در کشور ساخته شده همچنین ۱۷ مدرسه با ۳۳ کلاس درس در استان مرکزی تأسیس شده است.

معاون برنامه ریزی و مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور تصریح کرد: ۱۴۳ مدرسه نیمه‌کاره و رهاشده شامل ۳۴۱ کلاس درس توسط این خیر نیک اندیش تکمیل و به بهره‌برداری رسیده است.

وی یادآور شد: اکنون ۷ مدرسه با ۲۳ کلاس درس در مرکزی در دست ساخت است و ۵۰ روستا نیز از طرح‌های آبرسانی بهره‌مند خواهند شد، همچنین احداث ۲۰۰ کلاس دیگر نیز در برنامه کاری وی قرار دارد.

راشکی همچنین با اشاره به نیازهای روزافزون کشور به توسعه فضاهای آموزشی، از حمایت‌های مستمر و پایدار حاج اکبر ابراهیمی قدردانی کرد و افزود: بسیاری از دانش‌آموزان امروز کشور به برکت کمک‌های این خیر نیک اندیش در محیط‌های آموزشی مناسب تحصیل می‌کنند و آینده‌ای روشن برای خود رقم می‌زنند.