احمد محمودزاده، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با ایکنا درباره مدارس قرآنی گفت: طرح صدور مجوز به مدارس غیردولتی با رویکرد قرآنی در شورای نظارت مرکزی مصوب شده است که این طرح، ایجاد مدارس جدید نیست، بلکه مربوط به تعدادی از مدارس غیردولتی است که علاقهمند به رویکرد قرآنی هستند.
وی افزود: این رویکرد با محوریت حفظ قرآن کریم و در استای فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن است که به این مدارس مجوز فعالیت در این زمینه صادر میشود. در واقع مدارسی که علاقهمند هستند و درخواست چنین فعالیتی را داشتند، با تصویب این طرح، زمینه قانونی فعالیت این مدارس فراهم شده است.
محمودزاده با بیان اینکه هنوز مجوزی صادر نشده است، ادامه داد: در حال حاضر چنین مدارسی که با انسجام به فعالیتهای حفظ قرآن بپردازند، وجود نداشته است و با این مصوبه این مسئله حل شده و فوق برنامههای این مدارس به سمت حفظ قرآن کریم میرود.
وی تصریح کرد: مصوبه ابلاغ شده و درخواست مدارس در شورای نظارت استانها بررسی و سپس مجوز آنها صادر میشود. البته دستورالعمل آن هم تدوین شده و در حال ارسال به استانهاست.
محمودزاده در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه با توجه به کمبود معلم قرآن در مدارس، مشکلی در این زمینه ایجاد نمیشود، گفت: خوشبختانه در استانها غنی هستیم و در این زمینه مشکلی وجود ندارد. یکی از مسائل در مدارس غیردولتی این است که باید برای به کارگیری نیروی آزاد مجوز داشته باشند، از این رو دارالقرآنها و مراکز قرآنی که زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان تبلیغات اسلامی فعالیت میکنند، از ظرفیت آنها استفاده میشود.
وی اضافه کرد: در دوره ابتدایی ۱۲ ساعت فوق برنامه وجود دارد که ۶ ساعت درسی و ۶ ساعت غیردرسی است و فرصت خوبی برای حفظ قرآن کریم است که شاید این فرصت در مدارس دیگر وجود نداشته نباشد. بنابراین امیدواریم این رویکرد کمک کند تا فرمایش مقام معظم رهبری در رابطه با تربیت حافظ قرآن محقق شود.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی وزارت آموزش و پرورش یادآور شد: این مجوز در استانها از سوی آموزش و پرورش استان صادر میشود و در آینده نزدیک با تجمیع آمار کشور، جزئیات بیشتری از تعداد مجوزهای صادر شده در کشور اعلام خواهد شد.
انتهای پیام