به گزارش روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه شهرکرد، تفاهمنامه همکاری مشترک دانشگاه شهرکرد و گروه صنعتی صالح چوب سپاهان با هدف گسترش همکاری درزمینهی فعالیتهای آموزشی، پژوهشی، فنآوری، فرهنگی، رفاهی مشاوره اداری ستادی و سایر موضوعات و زمینههای مورد توافق طرفین و استفاده بهینه از امکانات و تواناییهای یکدیگر در جهت استمرار ارتباط سازمانیافته بین دانشگاه و شرکت بهمنظور برطرف کردن نیازهای علمی و اجرایی متقابل به امضای یاسر پیرعلی رئیس دانشگاه شهرکرد و مهرداد صالحی رئیس هیئتمدیره شرکت صالح چوب سپاهان رسید.
یاسر پیرعلی با بیان ظرفیتهای دانشگاه شهرکرد گفت: مرکز نوآوری صنایع چوب و مبلمان با حمایتهای دانشگاه شهرکرد و وزارت علوم، با هدف مهارت افزایی و کارآفرینی دانشجویان و اشتغالزایی، طراحی و راهاندازی شده است تا دانشجویان رشته مهندسی صنایع مبلمان و رشتههای مرتبط، بتوانند در کنار آموزشهای تئوری مهارتهای لازم را فرا گیرند.
رئیس دانشگاه شهرکرد با بیان اینکه مرکز نوآوری صنایع چوب و مبلمان، اولین مرکز تخصصی چوب و مبلمان در دانشگاههای کشور است افزود: گروه مهندسی صنایع مبلمان دانشگاه شهرکرد با ۳ عضو هیئتعلمی، از سال ۱۴۰۰ اقدام به جذب دانشجو در مقطع کارشناسی کرده است و درآینده، در مقطع ارشد نیز دانشجو میپذیرد.
پیرعلی، امیدآفرینی برای دانشجویان را درزمینهی اشتغال، مهم دانست و تصریح کرد: بورسیههای صنعتی یکی از راههای مهارتآموزی دانشجویان است تا بتوانند علاوه بر دانش تخصصی، مهارتآموزی نیز داشته باشند.
وی ارتباط دانشگاه شهرکرد با صنعت را مطلوب دانست و ابراز امیدواری کرد که با گسترش همکاریها و همافزایی بتوانیم به نتایج خوبی در راستای پیشبرد اهداف نظام برسیم.
مهرداد صالحی نیز ضمن بیان عملکرد شرکت صالح چوب سپاهان گفت: امیدوارم با انعقاد این تفاهمنامه با تکیه بر دانش و نیروی انسانی متخصص این صنعت، بتوانیم گامهای ارزندهای برای تکمیل زنجیره ارزش صنعت چوب و ام دی اف کشور برداریم.
استفاده از ظرفیتها و توان آموزشی بهمنظور ارتقاء سطح کیفی فعالیتهای آموزشی، پژوهشی، فناوری، فرهنگی، انجام طرحهای مشترک آموزشی، پژوهشی، فناوری، فرهنگی، تخصیص و تبادل نیروی متخصص و کارشناس جهت برگزاری دورههای آموزشی نشستها و همایشها، حمایت از دانشجویان برای گذراندن برخی دروس خاص یا انجام قسمتی از تحقیقات مربوط به رساله خود، پذیرش دانشجویان کارآموز و کارورز، مبادله تجربیات برای طراحی دورهها و رشتههای تخصصی تحصیلی جدید، تبیین و تدوین حوزههای پژوهشی مشترک و اجرای پروژههای مشترک میانرشتهای جهت تولید دانش، توسعه دانش فنی و نوآوری و غیره از مفاد این تفاهمنامه است.
گفتنی است، مدت این تفاهمنامه ۲ سال بوده و در صورت رضایت طرفین قابل تمدید است.