شناسهٔ خبر: 69712650 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

فعالیت ۵۰ غرفه تفکیک زباله از مبدا در سطح شهر قم

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم با اشاره به فعالیت ۵۰ غرفه تفکیک از مبدا درشهر گفت:دو نرم‌افزار کاربردی نیز آمادگی دارند تا در صورت تماس شهروندان به جمع‌آوری پسماند خشک بپردازند. مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم با اشاره به فعالیت ۵۰ غرفه تفکیک از مبدا درشهر گفت:دو نرم‌افزار کاربردی نیز آمادگی دارند تا در صورت تماس شهروندان به جمع‌آوری پسماند خشک بپردازند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، سیدعبدالله میرابراهیمی گفت: روند مدیریت شهری در رابطه با فعالیت ۲۰۰ خودروی جمع‌آوری پسماند خشک به صورت کاهشی است.

وی ادامه داد: ما ابتدا با ۳۰۰ خودرو آغاز کردیم و با در نظر گرفتن مسائل اقتصادی و اجتماعی همچنین باتوجه به پیچیدگی جمع آوری خودروها و زباله‌گردی تصمیم به ساماندهی گرفتیم.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم گفت: ۵۰ غرفه تفکیک از ابتدا در سطح شهر فعالیت می‌کنند و در صورت تماس شهروندان، دو نرم‌افزار کاربردی آمادگی جمع‌آوری پسماند خشک را دارند.

وی افزود: با متصل شدن سامانه درآمدی شهرداری قم به سامانه جمع‌آوری پسماند خشک می‌توانیم در حوزه بهای خدمت پسماند برای شهروندانی که در جمع‌آوری و تفکیک پسماند همکاری می‌کنند تخفیف اعمال کنیم.

انتهای پیام

برچسب‌ها: