شناسهٔ خبر: 69711899 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

با حضور رئیس اداره عقیدتی ـ سیاسی نیروی هوایی ارتش

دانشجویان قرآنی نهاجا تجلیل شدند + عکس

مراسم اختتامیه چهل‌وچهارمین دوره مسابقات سراسری قرآن کارکنان پایور و وظیفه و بیست‌وسومین دوره مسابقات سراسری دانشجویان و هنرآموزان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

صاحب‌خبر -
دانشجویان قرآنی نهاجا تجلیل شدند + عکسبه گزارش ایکنا، مراسم اختتامیه چهل‌وچهارمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم کارکنان پایور و وظیفه نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و بیست‌وسومین دوره مسابقات سراسری دانشجویان و هنرآموزان این نیرو، صبح امروز چهارشنبه 23 آبان با اجرای عباس سلیمی، پیشکسوت قرآنی، در مرکز آموزش تخصص‌های هوایی شهید خضرایی برگزار شد.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمد قاضی؛ رئیس اداره عقیدتی ـ سیاسی نهاجا طی سخنانی با اشاره به جایگاه والای قرآن به عنوان کتاب هدایت و درمان دردهای بشری و با تأکید بر اینکه قرآن کتاب ذکر و ضد غفلت است، گفت: قرآن به ما یادآوری می‌کند که همه به هدایت احتیاج داریم و باید از غفلت خارج شویم؛ قرآن، کتاب انذار است و بشر را با خطرات موجود در زندگی هشدار می‌دهد.
 
وی با اشاره به اینکه در نهج‌البلاغه، قرآن به عنوان بهار دل‌ها و شفا‌دهنده صدور(قلب‌ها) معرفی شده و معارف تمام‌نشدنی مورد نیاز بشر را در خود دارد، گفت: برخی تصور می‌کنند، قرآن تنها برای نیازهای فردی است، این دیدگاه نقطه مقابل آن چیزی است که خود قرآن تبیین می‌کند. تلاوت قرآن باید با هدف فهم معارف آن انجام شود و هنرمندان قرائت باید در خدمت تفهیم معارف قرآن باشند.
 
رئیس اداره عقیدتی ـ سیاسی نهاجا تصریح کرد: قرآن کریم به‌عنوان کلام وحی الهی، راه و روش زندگی صحیح را به انسان‌ها آموزش می‌دهد و آنان را به سوی کمال و سعادت هدایت می‌کند. این هدایت شامل ابعاد مختلف زندگی از جمله اعتقادی، اخلاقی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی می‌شود. کلام‌الله مجید با ارائه اصول و ارزش‌های اخلاقی والا، به انسان‌ها کمک می‌کند تا در زندگی خود تصمیمات درست بگیرند و از خطاها پرهیز کنند، ضمن آن که با بیان احکام و قوانین الهی، چگونگی برقراری روابط صحیح بین افراد جامعه را مشخص می‌کند و به ایجاد جامعه‌ای عادلانه و با آرامش کمک می‌کند.
 
قاضی گفت: مطالعه و تلاوت قرآن، آرامش روحی و روانی را برای انسان به ارمغان می‌آورد و به او در غلبه بر سختی‌های زندگی کمک می‌کند. در بسیاری از آیات قرآن، به تأثیر دعا و توسل به خداوند در حل مشکلات و رهایی از بیماری‌ها اشاره شده است.
 
وی افزود: اخلاق و ارزش‌های اخلاقی که در قرآن به آن اشاره شده، به بهبود روابط بین افراد و کاهش تنش‌ها در جامعه کمک می‌کند. برخی از مفسران و محققان، به اثرات مثبت تلاوت قرآن در بهبود برخی از بیماری‌های جسمی نیز اشاره کرده‌اند، هر چند که این موضوع نیاز به تحقیقات بیشتر علمی دارد.
دانشجویان قرآنی نهاجا تجلیل شدند + عکس
 
رئیس اداره عقیدتی ـ سیاسی نهاجا در پایان تأکید کرد: این مسابقات، به ارتقای سطح آشنایی افراد با قرآن کریم و ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه و ارتش کمک می‌کند و لذا با حضور شرکت‌کنندگان از سطوح مختلف و رقابت سالم بین آنها، به انگیزه و اشتیاق افراد برای مطالعه و فهم قرآن افزوده می‌شود، مضافاً بر اینکه این مسابقات موجب شناسایی و معرفی قاریان و حافظان برجسته قرآن می‌شوند و می‌توانند در ترویج فرهنگ قرآنی نقش مهمی ایفا کنند.
 
این گزارش حاکی است، در بخش دیگری این مراسم امیرسرتیپ دوم نادر ترکاشوند؛ فرمانده مرکز آموزش تخصص‌های هوایی شهید خضرایی نیز طی سخنانی با اشاره به میزبانی این مرکز از برخی از رویدادهای قرآنی گفت: در کلام مقام معظم رهبری، این مکان محل آموزش و مکان مقدسی در ارتش جمهوری اسلامی ایران است و فرمانده ارتش نیز این یگان را در کل نیروهای مسلح کشور منحصر به فرد خوانده‌اند.
دانشجویان قرآنی نهاجا تجلیل شدند + عکس
 
وی ادامه داد: از نخستین لحظاتی که مأموریت میزبانی از این دوره از مسابقات به این یگان واگذار شد، با برگزاری جلسات متعدد، برنامه‌ریزی‌های لازم برای اجرای این دوره از مسابقات انجام شد و با سرکشی‌های متعدد و بازرسی از اماکن متعددی که در این دوره در اختیار متسابقان قرار گرفته بود، سعی بر این شد تا بهترین میزبانی از حاملان و حافظان قرآنی نهاجا داشته باشیم.
 
امیرسرتیپ ترکاشوند تصریح کرد: ما همه سرباز قرآن و ولایت هستیم، شکر خدا نیروی هوایی ارتش در امور قرآنی جزو اولین‌ها و برترین‌ها بوده و هست و این امر با همت و تلاش همه مسئولان و دست‌اندرکار، این کار خدایی و فرهنگی و تأثیرگذار محقق شده است.
 
وی با اشاره به اینکه اهمیت خدمت به قرآن در حدی است که حتی طبق آیات و روایات متعدد، خود مساجد نیز برای خدمت به قرآن بنا شده‌ا‌ند، گفت: در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی ایران دو نقطه عطف وجود دارد، آمادگی برای ظهور و تمدن نوین اسلامی و داشتن جامعه قرآنی با کیفیت و کمیت که مقدمه رسیدن به این دو نقطه عطف است و رهبر انقلاب فرموده‌اند که اگر می‌خواهیم قرآن در جامعه رواج پیدا کند، باید به قاریان، حافظان و حاملان این کتاب آسمانی احترام ویژه گذاشته شود، اینها قهرمانان قرآنی ما هستند و ما موظفیم به مقام بلند آنها احترام بگذاریم.
 
ترکاشوند گفت: مسابقات قرآن کریم در نیروی هوایی ارتش یک رزمایش معنوی و مکتبی است، برنامه‌های قرآنی در نهاجا یک حرکت راهبردی است و این مسابقات زمینه‌ای است تا بتوانیم توان رزمی خود را از همه لحاظ بالا ببریم.
دانشجویان قرآنی نهاجا تجلیل شدند + عکس
 
همچنین در این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبایی‌فر؛ رئیس مرکز قرآن، عترت و نماز اداره عقیدتی ـ سیاسی نیروی هوایی ارتش به ارائه گزارش این دوره از مسابقات پرداخت و گفت: این مسابقات از ۲۱ تا ۲۳ آبان به مدت سه روز و با حضور دو گروه داوری از داوران ممتاز کشوری و بین‌المللی برگزار شد.
 
وی ادامه داد: در این دوره ۲۱۲ نفر از کارکنان پایور و وظیفه و ۴۳ نفر از دانشجویان و هنرآموزان نیروی هوایی ارتش شرکت داشتند و با یکدیگر به رقابت پرداختند که همینجا باید از پشتیبانی‌ و حمایت فرماندهی نیروی هوایی ارتش در برگزاری هر چه مطلوب و کیفی این مسابقات و همچنین سایر فعالیت‌های قرآنی نهاجا تشکر کنم.
دانشجویان قرآنی نهاجا تجلیل شدند + عکس
 
مجتبایی‌فر تصریح کرد: در مقطع کارکنان پایور و وظیفه و در رده‌بندی گروهی، پایگاه شهید لشگری مهرآباد با امتیاز ۳۶۰؛ مقام اول، پایگاه هوایی شهید نوژه همدان با امتیاز ۳۰۵؛ مقام دوم و پایگاه شهید دوران شیراز با امتیاز ۳۰۰؛ مقام سوم را از آن خود کردند.
 
رئیس مرکز قرآن، عترت و نماز اداره عقیدتی ـ سیاسی نهاجا در پایان گفت: 29 نفر از کارکنان پایور و وظیفه و نیز ۲۴ نفر از دانشجویان و هنرآموزان برتر این دوره از مسابقات به مرحله بعدی و مسابقات ارتش راه پیدا می‌کنند.
 
انتهای پیام