شناسهٔ خبر: 69710768 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

استاندار کرمان:

مرکز نوآوری گوهرسنگ در استان ایجاد می‌شود/ استعداد زیاد کرمان در این حوزه

استاندار کرمان گفت: کرمان در حوزه گوهرسنگ‌ها شاید یکی از غنی‌ترین استان‌ها باشد و ضرورت دارد علاوه بر توجهاتی که قبلاً بوده، اقدامات جدی در زمینه آموزش شهروندان صورت گیرد زیرا گوهرسنگ‌ها ارزش اقتصادی خوبی دارند.

صاحب‌خبر -

محمدعلی طالبی امروز ۲۳ آبان ماه در حاشیه افتتاح نمایشگاه گوهرسنگ‌ها در کرمان اظهار کرد: نمایشگاه بازتاب‌دهنده بخشی از استعداد در گوهرتراشی و گوهرسنگ است زیرا شاید نگاه از بیرون به کرمان بیشتر درباره ظرفیت این استان در حوزه معدن و کانی‌های فلزی است.

وی ضمن تاکید بر برندسازی محصولات استان کرمان تصریح کرد: فیروزه شهربابک قابلیت ارسال جهانی و ارزآوری خوبی دارد که باید به دنیا شناسانده شود.

استاندار کرمان گفت: با همکاری شرکت‌های بزرگ باید به سمت کارهای بزرگ و ایجاد مرکز نوآوری گوهرسنگ و گسترش هنر گوهرتراشی در استان برویم.

وی با اشاره به برگزاری مسابقات ملی مهارت در رشته گوهرتراشی در استان کرمان با همراهی ایمیدرو بیان کرد: نکته خوشحال‌کننده امروز استعداد و غنی بودن استان در حوزه گوهرسنگ‌ها بود و نمایشگاه و مسابقات نشان داد چه استعداد زیادی در گوهرسنگ‌ها داریم.

طالبی با اشاره به گردش مالی بیش از ۱۰۰۰ میلیارد دلاری گوهرسنگ‌ها در دنیا گفت: کرمان استعدادهای بسیار خوبی در این زمینه دارد و انشاءالله با آموزش و حمایت منسجم از دستگاه‌های دولتی و بخش خصوصی توانمند استان و تولیدکنندگان، بخشی از اشتغال را به سمت گوهرسنگ‌ها ببریم تا گردش مالی خوب و توانمندی‌ اقتصادی ایجاد کند.

مرکز نوآوری گوهسرنگ در استان ایجاد می‌شود/ استعداد زیاد کرمان در این حوزه

 انتهای پیام