شناسهٔ خبر: 69710689 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

جهانگیر خبرداد؛

دستگیری شخصی که برای پولدار شدن سیانور می‌فروخت / ۲ کودک جان باختند

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه از دستگیری شخصی خبر داد که اقدام به فروش سیانور می‌کرده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، اصغر جهانگیر در اختتامیه اولین رویداد کارآفرینی پزشکی قانونی (سرنخ) ضمن هشدار به خانواده‌ها در خصوص مراقبت از فرزندانشان در استفاده از فضای مجازی، گفت: فرد جوانی که می‌خواسته پولدار شود، در فضای مجازی به فروش سیانور برای خودکشی آسان می‌پرداخته و برای تعدادی از افراد از طریق پست آن را می فرستاده است.‌ تاکنون دو نفر از طریق پست این سیانور را دریافت و استفاده کردند و دو بچه بودند که در دو استان فوت کردند.

بیشتر بخوانید:

جهانگیر: جمشید شارمهد قبل از اجرای حکم اعدام، فوت کرد

وی ادامه داد: این فرد دستگیر شده و هدفش این بوده که فرصتی در فضای مجازی ایجاد کند و هر بسته را دو میلیون و خرده‌ای به فروش می رسانده است.‌ به قصد پولدار شدن از امتیاز فضای مجازی استفاده می کرده است. ببینید چه تهدیدی برای سلامت مردم ایجاد کرده است؛ لذا باید مردم را آگاه کنیم که در فضای مجازی هم خودشان و هم فرزندانشان را مراقبت و کنترل کنند و بررسی کنند که بچه‌هایشان چه بسته هایی را می‌خرند؟

سخنگوی قوه قضائیه ادامه داد: خودکشی این دو کودک، قتل است و کسی که بچه‌ها را وادار به خودکشی کرده مباشر است و مجازات‌های خاصی در خصوص آن پیش بینی شده است.

وی گفت: در حوزه‌ای که هم فرصت و تهدید است، سازمان پزشکی قانونی در حوزه پیشگیری می تواند به ما کمک کند. در بعضی از پرونده‌ها مسائل کارشناسی طولانی می شود و امکان شناسایی آمرین اصلی آن نیست و در اینجا پزشکی قانونی می‌تواند به دستگاه قضا کمک کند.‌ پیشنهاد می‌کنم کارگروه مشترکی را در پرونده‌های کثیرالشاکی با کمک‌ سازمان پزشکی قانونی تشکیل دهیم. در پرونده‌هایی که عوامل اصلی شناسایی نشدند و متواری هستند و راه‌های پزشکی می‌تواند به ما کمک‌ کند.

جهانگیر با بیان اینکه حجم پرونده‌های وارده به دستگاه قضایی نگران کننده است، گفت: ۲۳ و نیم میلیون پرونده در سال گذشته وارد دستگاه قضایی شده که باید تلاش کنیم ورودی پرونده‌ها را به دستگاه قضایی کم کنیم.

سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: اندیشمندان و دانشمندان ما تلاش کردند در سال‌های گذشته بتوانیم در حوزه‌هایی که با تحریم روبرویم خودمان را به خودکفایی برسانیم.

وی یادآور شد: در زمان پیروزی انقلاب تلاش اندیشمندان برای خودکفایی کشور شروع شد اما دشمنان تلاش کردند از تمامی راه‌ها برای اینکه این پیشرفت‌ها اتفاق نیفتد استفاده کنند و جنگ و ترور و و کودتا و ... بپا کردند. همه تلاش دشمن برای این بود فاصله ما با دنیا کم نشود. در واقع یک روی تحریم‌ها برای شکست انقلاب و بدبین کردن مردم به نظام است و یک روی دیگرش این است کشورهایی که بیدار شدند و می خواهند حقشان را از دنیای امروز بگیرند، مدلی را استکبار دنبال می‌کند که این حق دست یافتنی نشود؛ لذا نگاه پزشکی قانونی با سایر دانشمندان شروع و دنبال شده است و نگاه ارزشی و افتخارآفرین است.

سخنگوی قوه قضائیه با بیان اینکه باید تغییرات را شناخت و از فرصت‌ها استفاده کنیم و تهدیدها را برطرف کنیم، گفت: در حوزه ای که تحت عنوان مرزشکنی علمی‌ معروف است، سه شاخص مورد توجه قرار می‌گیرد. یکی تغییرات اجتماعی است که امروز در قالب فضای مجازی می بینید. دیگری روند اقتصادی است و بحث سود و سودگرایی در رابطه با علم و فناوری است. سومین شاخص فناوری نوین و توجه به آن است. اگر بخواهیم در این حوزه موفق شویم اصولی در رابطه با مرزشکنی علمی مورد توجه علمای برجسته دنیاست و نکته مهم آن فرصت محوری است.

وی یادآور شد: امروز به دلیل شرایط تحریم، هزینه واردات کالا سنگین است، اگر چه تهدید در قالب تحریم است ولی فرصت است تا براساس داشته‌های خود نیازهای خود را برطرف کنیم. این فرصت ممکن است در آینده دیگر تکرار نشود لذا فرصت محوری برای خلق ایده ها بسیار مهم است.

جهانگیر گفت: در مسیر تولید فناوری و علوم خود باید مراقبت کنیم که اهداف اصلی مان گم نشود. امروز بسیاری از شرکت‌ها و بنگاه‌ها و ... که با نگاه مقدس تاسیس شدند، اگرچه اهداف مقدس را داشتند ولی بدلیل اینکه درگیر مسائل فرعی شدند امروز از آن کارآمدی و کارآیی خود فاصله گرفتند.

سخنگوی قوه قضائیه گفت: در بحث شاخص‌های مرزشکنی علمی باید راه حل‌های کوتاه را در نظر بگیریم و کسانی موفق هستند که می‌توانند با راه حل‌های کوتاه و هزینه‌های حداقلی به آنچه می خواهند برسند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در پایان گفت: زمانی ما می توانیم در خلق ایده‌ها موفق شویم که مشارکت حداکثری داشته باشیم و استفاده از صاحب نظران در عرصه‌های مختلف به ما بسیار کمک‌ می‌کند. در جایی که می خواهیم ایده را خلق کنیم مشارکت‌های دیگران بسیار مهم است.

انتهای پیام

برچسب‌ها: