شناسهٔ خبر: 75970573 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: شهرآرانیوز | لینک خبر

مجلس پیگیر حل بیمه تکمیلی بازنشستگان | بابایی: تلاش می‌کنیم هرچه سریع‌تر اختلافات حل و بیمه تکمیلی بازنشستگان دوباره برقرار شود

رئیس کمیسیون اجتماعی از ورود به موضوع قطع بیمه تکمیلی بازنشستگان خبر داد و گفت: طی جلسه مشترکی که امروز با مسئولان داشتیم تلاش می‌کنیم هرچه سریع‌تر اختلافات حل و بیمه تکمیلی بازنشستگان دوباره برقرار شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش شهرآرانیوز، علی بابایی کارنامی درباره پیگیری بیمه تکمیلی بازنشستگان که طی چند وقت اخیر قطع شده است و آنان را برای پیگیری و درمان بیماری با مشکل مواجه کرده است، گفت: بله متاسفانه؛ بیمه تکمیلی محل اختلاف تامین اجتماعی، بیمه آتیه‌سازان و کانون عالی بازنشستگان شده است و الان قطع است.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس خاطرنشان کرد: در خصوص قطعی بیمه تکمیلی بازنشستگان دو بار با آقای میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، آقای سالاری و کانون بازنشستگان صحبت کرده‌ام و قرار شد امروز ورود پیدا کنیم و جلسه‌ای بگذاریم و به جمع‌بندی برسیم.

وی در پاسخ به اینکه در جلسه مذکور چه کسانی قرار است برای پیگیری مشکلات بیمه تکمیلی بازنشستگان حضور پیدا کنند، گفت: جلسه با مسئولان بیمه و وزارت خانه است و در مورد بیمه تکمیلی حتما جلسه را برگزار کرده و پیگیری‌های لازم را تا حل مشکل انجام خواهیم داد.

منبع: ایلنا