معاون عملیات هوانوردی شرکت فرودگاه ها خواستار توجه جدی متخصصان فرودگاهی به موضوع ایجاد بسترهای قانونی لازم برای ارایه و فروش خدمات فنی و مهندسی متخصصان فرودگاهی کشورمان در منطقه خاورمیانه شد.
معاون عملیات هوانوردی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران خواستار توجه جدی تمامی متخصصان فرودگاهی به ویژه همکاران این معاونت و اداره کل ارتباطات و ناوبری هوایی به موضوع ایجاد بسترهای قانونی لازم برای ارایه و فروش خدمات فنی و مهندسی متخصصان فرودگاهی کشورمان در منطقه خاورمیانه شد.
به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران، محمد الهی نیا در مراسمی که در سالن سپهبد شهید سلیمانی شرکت فرودگاه ها برگزار شد، خطاب به متخصصان اداره کل ارتباطات و ناوبری هوایی گفت: توان مهندسی و علمی و فنی شما همکاران محترم تلفیقی از دانش و مهارت است که بایستی علاوه بر ارایه در زمینه آموزش، برای فروش و ارایه از آغاز فرایند کشف تا پایان آن در لحظه امضای قرارداد حتی در خارج از کشور و در منطقه خاورمیانه نیز زمینه های لازم را فراهم آورد.
وی با اشاره به این که ساختار دولتی شرکت فرودگاه ها اکنون قادر به انجام چنین اقدامی نیست، افزود: در کنار استفاده از توان مهندسی شما در صنعت فرودگاهی، تاکنون این دانش به سایر اعضای خانواده صنعت هوانوردی ارائه شده است زیرا این انباشت دانش و تخصص می تواند ثمرات بیشتری داشته باشد.
الهی نیا دانش تخصص همکاران اداره کل ارتباطات و ناوبری هوایی ایران را به مرغی تشبیه کرد که وزنه سنگین ساختاری شرکت فرودگاه ها اجازه پرواز را به آن نمی هد.
وی گفت: بایستی قالب جدیدی طراحی شود و روی ایجاد چنین قالبی تمرکز کرد تا خدمات و دانش فنی مهندسی متخصصان شرکت به خارج از آن ارایه شود.
معاون عملیات هوانوردی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران با اشاره به نقش انکارنشدنی متخصصان الکترونیک هواپیمایی در سرپا نگهداشتن سیستم ها و سامانه های هوانوردی در سراسر کشور در دوران تحریم های بین المللی، فرا رسیدن روز جهانی ATSEP را به فعالان این عرصه تبریک گفت و بیان کرد: علاوه بر تجلی دانش شما در نصب سامانه های وارداتی و عملیاتی نگه داشتن آنها، بایستی از ظهور و بروز دانش شما در نیازسنجی، مهندسی نوآوری، حل مساله، تولید و بهره برداری از سیستم ها و سامانه های تولید داخل کشور نیز یاد کرد. من معتقدم که تکیه بر دانش و توان داخلی یک موضوع جدی و کلیدی است. بنابراین از تمامی تلاش های شما که در شرایط تحریم سامانه ها و سیستم های هوانوردی را سرپا نگه داشته اید، تشکر و قدردانی می کنم.
الهی نیا در پایان متذکر شد که مراقبت از گفتار به منظور انعکاس تصویری صحیح از شرکت و صنعت فرودگاهی از سوی تمامی همکاران یک ضرورت در شرایط کنونی است و بایستی به گونه ای سخن گفت و ابراز نظر کرد که بار اضافی بر عهده نقش آفرینان صنعت هوانوردی در جغرافیای این حوزه گذاشته نشود. واقعیت این است که همکاران ما در حوزه عملیات هوانوردی در نوک پیکان مبارزه با مشکلات هستند و بایستی تا حد امکان باری از دوش آنها برداشت.
مراسم گرامیداشت روز جهانی الکترونیک هواپیمایی در سالن اجتماعات سپهبد شهید سلیمانی شرکت فرودگاه ها به شکلی باشکوه برگزار شد و از بسیاری از برگزیدگان این حوزه به نمایندگی از تمامی همکاران اداره کل ارتباطات و ناوبری هوایی تجلیل به عمل آمد.