شناسهٔ خبر: 69709520 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

وزنه برداری از امیدهای ما برای حضور در المپیک آینده است

معاون توسعه ورزش قهرمانی اداره کل ورزش و جوانان استان گفت: مسئولین ورزش استان بر روی حضور وزنه برداران کردستانی در رقابت های المپیک آینده حساب ویژه ایی باز کرده اند. معاون توسعه ورزش قهرمانی اداره کل ورزش و جوانان استان گفت: مسئولین ورزش استان بر روی حضور وزنه برداران کردستانی در رقابت های المپیک آینده حساب ویژه ایی باز کرده اند.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاری برنا از کردستان؛ فرزاد خاکی عصر امروز در جلسه هم افزایی اعضای هیات وزنه برداری استان از مدیریت پیشین این هیات که افتخارات فراوانی را برای وزنه برداری کردستان کسب کردند سپاس و قدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد که موفقیت های ورزشکاران این رشته ادامه داشته باشد.
 
وی یکی از عوامل اصلی عدم پیشرفت هیات های ورزشی در استان و شهرستان ها را اختلاف نظرهای میان مدیران، اعضا و پیشکسوتان عنوان کرد که همیشه به رشد آنها ضربه زده است.
 
خاکی تاکید کرد: جامعه وزنه برداری در کشور و استان اگرچه کم جمعیت هستند اما بیشترین مدال آوری و افتخارآفرینی را داشته اند و همیشه در میادین فراملی انتظار کسب خوش رنگ ترین مدال از آنها می رود.
 
وی تصریح کرد: استان کردستان از دیرباز مهد ورزش وزنه برداری کشور بوده و پهلوانان نامی بسیاری از این خطه در سطح ملی مطرح بوده اند و در چند سال اخیر نیز استعدادهای درخشانی در این رشته ظهور کرده اند.
 
این مقام مسئول همچنین خاطرنشان کرد که وزنه برداری کردستان جزو اولین استان هایی بود که در بخش بانوان فعالیت کرد و در این بخش نیز پیشرفت خوبی داشته است.
 
فرزاد خاکی با اشاره به اینکه ما به عنوان مدیران و مسئولین ورزش استان بر روی حضور وزنه برداران کردستانی در رقابت های مطرح مانند المپیک و بازی های آسیایی حساب ویژه ای باز کرده ایم اظهار داشت: کارگروه تخصصی رسد هیات های ورزشی در اداره کل ورزش و جوانان کردستان تشکیل و ۱۰ هیات مطرح برای حضور در آوردگاه های مهم را شناسایی کرده که وزنه‌برداری یکی از این رشته ها است.
 
وی ادامه داد: اینکه رییس فدراسیون وزنه‌برداری خود از قهرمانان این رشته است ظرفیت خوبی برای ورزشکاران استان های دیگر محسوب می شود چون دردها و مشکلات آنها را به خوبی درک می کند و دغدغه مند رفع آنها است.
 
معاون ورزش و جوانان کردستان اضافه کرد: ورزشکاری که در مسابقات مدال آوری داشته و نتیجه خوبی را کسب کرده اما از سوی کادر فنی فدراسیون دیده و به اردو دعوت نمی شود بعضاً از رشته تخصصی خود نامید و دلزده شده و شاید ورزش را ترک یا به سمت رشته های دیگر برود.
 
خاکی شهرستان های سنندج، کامیاران، بانه، سقز و قروه را فعالیت ترین شهرستان های کردستان در رشته وزنه برداری معرفی و ابراز امیدواری کرد که سایر شهرستان ها نیز فعال شوند.
 
وی همچنین افزود: اداره کل ورزش و جوانان کردستان از خرداد ماه سال گذشته تا اوایل اردیبهشت ماه امسال ۳۰۰ و هفتاد و چهار میلیون تومان به رشته وزنه‌برداری در استان کمک مالی کرده که بیشترین کمک به شهرستان سنندج بوده است.

برچسب‌ها: