سیامک مدیرخراسانی روز چهارشنبه اظهار داشت: وقتی خودم را به عنوان قاضی پرونده پالیزدار معرفی کردم و کارت شناسایی ارائه دادم من را به اتاق وی راه دادند. مشاهده کردم که حال وی خوب است و در حال خوش و بش با خانواده است. سرپرستار بیمارستان من را به پالیزدار معرفی کرد که در همان لحظه پالیزدار خودش را روی تخت انداخت و با آه و ناله طوری وانمود کرد که انگار اصلا حالش خوب نیست.
ایرنا نوشت: وی با اشاره به ادعاهای اخیر پالیزدار گفت: پالیزدار در مصاحبه اخیر خود گفته است که مرحوم آیت الله یزدی حدود ۲ تا ۳ هزار هکتار زمین جنگلی را تصرف کرده، اما در دادگاه میگفت ۲۰۰ تا ۳۰۰ هکتار را تصاحب کرده است. وی حرفهایش را در دادگاه چند بار تغییر داده بود.
قاضی پرونده عباس پالیزدار افزود: ما در دادگاه پرونده کارخانه لاستیک دنا و معدن سنگ دهبید را رسیدگی کردیم، روال کار واگذاری این واحدها قانونی بود. معدن سنگ دهبید دارای وقفنامه است که درآمد آن برای کودکان معلول هزینه شود.
مدیر خراسانی گفت: مرحوم آیت الله امامی کاشانی بچه معلول داشت، وقتی فرزند خود را برای درمان به آلمان برده بود و خدمات درمانی این کشور را دیده بود به حضرت امام(ره) مراجعه کرده بود که محلی با درآمد ثابت معرفی کند که درآمد آن صرف کودکان معلول شود . حضرت امام (ره) به بنیاد گفته بودند که جای خوبی را برای این کار معرفی کنند که معدن دهبید معرفی شد.
وی ادامه داد: معدن دهبید آن زمان واگذار شد اما محل هزینه درآمد آن برای کودکان معلول بود و تمام اسناد آن در پرونده موجود است. اعضای هیات مدیره معدن هیچ هزینهای دریافت نمیکردند جز یک نفر که مدیرعامل بود و ۲۴ ساعته آنجا کار میکرد همچنین درآمد کارخانه لاستیک دنا صرف بیمارستان نکویی قم میشد.
قاضی پرونده عباس پالیزدار اضافه کرد: پالیزدار از تمام این موارد اطلاع داشت و اسناد آنها را دیده بود. پالیزدار در دادگاه در موضع ضعف بود و برخی موارد را گردن افراد دیگر میانداخت. او در دادگاه میگفت که افراد دیگری مرا طعمه کردهاند و فلان شخص من را جلو انداخته و خودش کنار کشیده است.
∎