به گزارش خبرنگار ایرنا، قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان در مراسم افتتاحیه این رویداد، افزود: فعالان این عرصه باید نگاه کسب و کار محور به این رویداد داشته باشند و در ادامه مسیر، خیلی هوشمندانه حرکت کنند تا در میدان رقابت از بازار حذف نشوند.
مهدی بازرگانی با بیان اینکه سبک زندگی امروزی نیازهای جدیدی را ایجاد کرده است، گفت: در زمان حاضر پویش آزمودن طعم جدید در سطح جهانی راه اندازی شده که به معنی بازار، ایده جدید برای کسب و کار و درآمد جدید است که باید به آن توجه داشت.
این مسوول به فضای کسب و کار در کشور اشاره کرد و گفت: سال آینده مجموع نیاز به شغل در کشور برای جمعیت نزدیک به ۹۰ میلیونی ایران حدود ۳۵ میلیون فرصت شغلی خواهد بود که به معنی کوچک شدن مشاغل دولتی و نیاز به اشتغالزایی و خلق ایده های جدید است.
قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان ادامه داد: بازار کسب و کار نیازمند ایدهها و شغلهای جدید است که پیش از این وجود نداشت.
این مسوول با تاکید بر اینکه برگزاری چنین رویدادهایی محفل و دورهمی برای ارائه ایده ها و کسب و کارهای جدید است، خاطر نشان کرد: فعالان این عرصه، چرخه فعالیت خود را با رویدادهای بعدی تکمیل کنند و نیاز سنجی از بازار را مد نظر قرار دهند.
در اولین رویداد ملی توسعه محصول جدید در حوزه غذایی (آپیک) بیش از ۷۰ ایده به دبیرخانه این رویداد ارسال و ۵۴ ایده انتخاب شد که در نهایت ۲۳ تیم در هشت گروه غذایی توسط داوران مورد داوری قرار می گیرند.
این رویداد شامگاه امروز به پایان می رسد.