شناسهٔ خبر: 69708657 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: طبنا | لینک خبر

سنقری:

موضوع سلامت و بهداشت باید دستمایه تولید آثار سینمایی و تلویزیونی قرارگیرد

یک سینماگر و طراح صحنه و لباس سینما تاکید کرد: برای رشد سلامت و بهداشت جامعه، موضوع سلامت و بهداشت باید دستمایه تولید آثار سینمایی و تلویزیونی قرار گیرد.

صاحب‌خبر -

سمیه سنقری طراح لباس و صحنه سینما در گفتگو با خبرنگارفرهنگ و هنر خبرگزاری سلامت(طبنا) به عنوان یک سینماگر درباره اهمیت پرداختن به موضوع سلامت و درمان در سینما گفت: با نگاهی به کارنامه سینمای کشور میتوان گفت سینمای ما تا به حال نتوانسته آنچنان که باید در زمینه ساخت فیلم و سریال در بخش سلامت و بهداشت موفق عمل کرده باشد.

این دانش آموخته سینما و کارگردانی اضافه کرد: آگاهی‌رسانی در حیطه بهداشت و درمان باید جزو برنامه های سینماگران و تولید کنندگان محصولات تلویزیونی قرار گیرد.

سنقری تصریح کرد:کمتر دیده شده محصولی تولید شود که به موضوع پزشکان ، کادر درمان و موضوعات مرتبط با آنان تولید و حتی مورد حمایت قرار گیرد به طوری که تولید چنین آثاری می‌تواند الگوی مناسبی برای مردم و حتی سازندگان سریال‌، مستند و پروژه های سینمایی در زمینه پزشکی و سلامت باشد.

این برنامه ریز پروژه های سینمایی با اشاره به اهمیت ساخت فیلم‌هایی در زمینه بهداشت و درمان گفت: نباید قافل شویم که پرداختن به این زمینه در آثار سینمایی و تلویزیونی، یعنی سلامت روح و جسم یک ضرورت است و هیچگاه نباید از دستور کار تولیدکنندگان خارج شود.

موضوع سلامت و بهداشت باید دستمایه تولید آثار سینمایی و تلویزیونی قرارگیرد

سنقری که کارنامه خوبی در حیطه بازیگری سینما و تلویزیون دارد خاطر نشان کرد: عدم وجود سوژه در این بخش دلیلی است که سازندگان بر آن به عنوان دلیلی بر نپرداختن محصولات اشاره میکنند در صورتی که وقتی وارد مقوله پزشکی، درمان و سلامت می‌شویم با دنیایی گسترده روبرو هستیم و در مورد هر کدام از این مسایل می‌توان فیلم و سریال ساخت.

به گفته سمیه سنقری، ساخت فیلمهای سینمایی و سریالهای تلویزیونی با مضمون بهداشت و درمان همیشه مورد اقبال تماشاگران قرار گرفته است و آثار محدودی در این زمینه تولید شده اما به هیچ وجه کافی نبود و نیاز آن به خوبی حس خواهد شد.

وی از تولیدکننگان آثار سینمایی و تلویزیونی درخواست کرد حتی به خاطر آیندگان و سلامت فرزندان خود، قدم در این راه بگذارند و با توسعه بهداشت و سلامت و فرهنگ آن در بین نسل کنونی، مسیر سلامتی نسل آینده را هموار سازند.

موضوع سلامت و بهداشت باید دستمایه تولید آثار سینمایی و تلویزیونی قرارگیرد

سنقری در پایان گفت: قطعا اگر کارگروهی مشترک بین وزارت بهداشت و وزارت فرهنگ و ارشاد تشکیل شود تا در این مسیر گام بردارند شاهد نتایج خوبی خواهیم بود، به طوری که اگر بودجه در اختیار هنرمندان قرار گیرد تعداد زیادی از سینماگران تمایل به ساخت مجموعه‌های تلویزیونی و فیلم با مضامینی مرتبط با مسایل سلامت و بهداشتی دارند.