شناسهٔ خبر: 69708564 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

محکومیت جنایات غزه در دومین نشست اندیشکده‌های جهان جنوب در چین

دبیرکل دفتر مطالعات انرژی، صنعت و معدن مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در دومین نشست اندیشکده‌های جهان جنوب در چین در سخنرانی خود اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کرد.

صاحب‌خبر -

‌به گزارش خبرگزاری مهر، دومین نشست «گفت‌وگوی اندیشکده‌های جهان جنوب» با موضوع «جهان جنوب؛ برابری، گشایش و همکاری» در شهر نانجینگ چین برگزار شد.

مدیرکل دفتر مطالعات انرژی، صنعت و معدن مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، در این نشست درباره تلاش آمریکا در ماندگاری نظم مبتنی‌بر سلطه صحبت کرد و هم‌اندیشی نخبگان و متفکران را دریچه جدیدی به‌سوی صلح، عدالت و توسعه خواند.


حبیب الله ظفریان، دبیرکل دفتر مطالعات انرژی، صنعت و معدن مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در بیان موضع ایران درباره نظم بین‌المللی و سیاست‌های منطقه‌ای، از ضرورت صلح و عدالت در جهان سخن گفت: جمهوری اسلامی ایران به عنوان نماینده ملت ایران، نقشی مؤثر در دستیابی به نظمی مشارکت‌جویانه و عادلانه برای ملت‌ها قائل است.

وی بیان کرد: ایران به تلاش‌های بی‌وقفه آمریکا و برخی متحدان برای حفظ نظم سلطه‌گرانه پاسخ خواهد داد و همچنان سیاست مقاومت و دفاع از استقلال و آزادی ملت‌ها را در پیش خواهد گرفت.

ظفریان افزود: ایران همکاری‌های خود با کشورهای مستقل و به ویژه با جمهوری خلق چین را برای عبور از یکجانبه‌گرایی و ایجاد نظمی چندجانبه و پایدار در آسیا حیاتی می‌داند.

دبیرکل دفتر مطالعات انرژی، صنعت و معدن مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش ویژه آسیا در ایجاد تعاملات جهانی گفت: قرن جدید باید قرن ملت‌ها و همکاری‌های متقابل آسیایی باشد. وی همچنین از نقش برجسته ایران در منطقه غرب آسیا و اهمیت جلوگیری از مداخلات خارجی به منظور بهره‌برداری از منابع طبیعی این منطقه یاد کرد.

ظفریان با اشاره به خشونت‌های اخیر در غزه تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران برگزاری یک همه‌پرسی با قاعده دموکراتیک «هر فلسطینی یک رأی» و تشکیل دولت واحد فلسطینی را راه‌حل نهایی برای برقراری صلح در این منطقه می‌داند.

ظفریان، دبیرکل دفتر مطالعات انرژی، صنعت و معدن مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با اشاره به سیاست همسایگی ایران و تاکید بر اهمیت تمامیت ارضی، به همسایگی و همزیستی مسالمت‌آمیز گفت: الگوی امنیتی مورد نظر ایران در غرب آسیا و خلیج فارس مبتنی بر چندجانبه‌گرایی بدون مداخله قدرت‌های خارجی است. ایران امنیت و ثبات در منطقه را به عنوان منافع حیاتی خود می‌داند و در جهت تقویت روابط اقتصادی و سیاسی با کشورهای همسایه قدم برمی‌دارد.