به گزارش خبرنگار مفدا کردستان علی بابازاده در پویش سلامت پیاده روی کارمندان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی که به مناسبت هفته دیابت برگزار شد، اظهار کرد:برخی از این روشها ممکن است خطرناک باشند. یکی از این روشها استفاده از کمربندهای لرزشی است که با گرما و لرزش چربیهای شکم را از بین میبرند. اما این چربیها پس از آب شدن به خون وارد میشوند و میتوانند به مشکلات قلبی و چربی خون منجر شوند.
وی تاکید کرد:روش دیگر، استفاده از سونا است که باعث کاهش وزن از طریق از دست دادن آب بدن میشود. این کاهش وزن موقتی است و پس از چند روز دوباره به حالت اولیه برمیگردد.
رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه همچنین، به نگرانی درباره تأثیرات منفی این روشها بر روی نوجوانان و ورزشکاران اشاره کرد و گفت:برخی مربیان به نوجوانان توصیه میکنند که برای کاهش وزن قبل از مسابقه به سونا بروند، که این کار میتواند به سلامت آنها آسیب برساند.
بابازاده تأکید کرد: کاهش وزن باید به صورت طبیعی و سالم انجام شود.
معاون فرهنگی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه نیز به بیان اهمیت ایمان و عدم تسلیم در برابر چالشها و مشکلات پرداخت و گفت: با استناد به آیهای از قرآن (آیه ۱۳۹ سوره آل عمران).،مؤمنان نباید غم و اندوه را به دل راه دهند و باید به ظرفیت بالای دین و ایمان خود اعتماد داشته باشند.
این پویش سلامت به مناسبت گرامیداشت هفته جهانی دیابت، ترویج فرهنگ ورزش و سلامتی با حضور جمعی از کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم کردستان برگزار شد و در پایان به قید قرعه به برگزیدگان جوایزی اهدا شد.