شناسهٔ خبر: 69701601 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

استفاده بیش از ۳۲هزار نفر از خدمات کتابخوانی مساجد استان

سرپرست ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد استان کرمانشاه گفت: ۱۴۵ کتابخانه مخزن‌دار در سطح استان با ۵۵۷هزار جلد کتاب وجود دارد؛ از این تعداد ۸۴ کتابخانه فعال است و ۳۲هزار و ۳۱۵ نفر در کل استان از خدمات کتابخوانی مساجد استفاده می‌کنند. سرپرست ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد استان کرمانشاه گفت: ۱۴۵ کتابخانه مخزن‌دار در سطح استان با ۵۵۷هزار جلد کتاب وجود دارد؛ از این تعداد ۸۴ کتابخانه فعال است و ۳۲هزار و ۳۱۵ نفر در کل استان از خدمات کتابخوانی مساجد استفاده می‌کنند.

صاحب‌خبر -

به‌گزارش خبرگزاری برنا از کرمانشاه؛ حجت‌الاسلام حجت‌‌الله سروری در نشست با اصحاب رسانه به مناسبت هفته کتاب‌خوانی، ضمن تبریک این هفته، اظهارکرد: کانون مساجد برنامه‌هایی را برای ۲۴ تا ۳۰ آبان‌ما که هفته کتاب‌خوانی نام‌گذاری شده در نظر گرفته و در راستای گسترش فرهنگ کتابخوانی شنبه هر هفته یک کتاب را برای مطالعه و پژوهش معرفی خواهد کرد.

 وی افزود: هفته اول به مناسب ایام فاطمیه کتاب«خطبه فدکیه ذوالفقار فاطمیه» به قلم اینجانب معرفی خواهد شد.

سرپرست ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد استان کرمانشاه گفت: اجرای ۱۰ نمایش‌نامه و اجرای سرود در سه قطعه و برقراری نمایشگاه کتاب محله و مسجد محور بخشی از برنامه های ما در این هفته است. 

حجت‌الاسلام سروری با معرفی نرم‌افزار کتابخانه مساجد که اطلاعات را به صورت شفاف بارگذاری می‌کند، گفت: ۱۴۵ کتابخانه مخزن‌دار در سطح استان با ۵۵۷هزار جلد کتاب وجود دارد؛ از این تعداد ۸۴ کتابخانه فعال است و ۳۲هزار و ۳۱۵ نفر در کل استان از خدمات کتابخوانی مساجد استفاده می‌کنند.

سرپرست ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کرمانشاه بیان کرد: برای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در مساجد از همه ظرفیت ها استفاده خواهد شد به در طول سال کتابخانهها ارزیابی و پالایش و کتاب های جدید جایگزین کتاب‌های فرسوده می‌شود به مناسب هفته کتاب یک‌هزار و ۷۰۰ جلد کتاب به منابع اضافه شده است.

وی اضافه کرد: گفت‌و‌گو اهالی کتاب با هاشم نصیری نویسنده کتب "بدون مرز" و "سی و۳" یکم آذرماه در سالن همایش ستاد کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کرمانشاه برگزار می‌شود ،کتاب سی و ۳ پیرامون جنگ ۳۳ روزه لبنان و معرفی شهدای این جنگ است که مورد نقد و بررسی قرار می‌گیرد.

حجت‌الاسلام سروری ابراز کرد: در طرح‌های طراوت و «مدها متان» سیاست‌های کلی ستاد در این است که با استفاده از چهار رکن اساسی مدرسه، مسجد، محله و خانواده فرهنگ کتاب و کتابخوانی و آموزش علوم قرآنی( قرائت، حفظ و دیگر فعالیت‌های قرآن) را ترویج دهیم و در همین راستا جهت آمادگی به ستاد‌ها فراخوان‌هایی را انجام داده‌ایم.

حجت‌الاسلام سروری ابراز کرد: در عهدواره ستارگان مسجدی با محوریت شهید شاهرخ دایی‌پور اولین و تنها مدیر کانون مساجد استان و که در تربیت جوانان نقش بسزایی داشتند از تابلو شهید رونمایی خواهد شد و در جشنواره فرهنگی هنری تولید محتوا چند رسانه‌ای با نام این شهید برگزار می‌شود.

حجت الاسلام سروری در بخش دیگری از صحبت های خود درباره شغل خبرنگاری، بیان کرد: خبرنگاری یک شغل شریف است که با وجود ناملایمات و مشکلات تنها با علاقه و هدف ادامه دار خواهد بود.

وی با اشاره به ویژگی‌های یک خبرنگار موفق، ابراز کرد: خبرنگار موفق خبر و گزارش خود را به صورت محکم و مستقل بیان کند، دارای حس کنجکاوی و قدرت بالای تحلیل و پرسش‌گری باشد.

حجت‌الاسلام سروری در ادامه افزود: خبرنگار باید نسبت به جامعه و محیط کار صادق و به اقتضای زمان و مکان قدرت بالایی در انتشار اخبار از خود نشان دهد و هیچ ابایی در بیان اخبار نداشته باشد.

سرپرست ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد استان کرمانشاه در پایان تصریح کرد: خبرنگار باید در توانایی تشخیص اطلاعات توانا و ازرش‌های فرهنگی جامعه را به خوبی و با توجه به درک نیازهای مخاطب و جامعه اخبار را تهیه و تنظیم نماید.

انتهای پیام/