شناسهٔ خبر: 69701212 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

جلیلی: باید کمک کنیم دولت مستقر در مسیر پیشرفت کشور حرکت کند

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی در سلسله جلسات هفتگی خود گفت: پس از انتخابات همه باید کمک کنیم دولت مستقر کار خود را پیش ببرد و در مسیر پیشرفت کشور حرکت کند.

صاحب‌خبر -

سعید جلیلی نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی در سلسله جلسات هفتگی خود گفت: پس از انتخابات همه باید کمک کنیم دولت مستقر کار خود را پیش ببرد و در مسیر پیشرفت کشور حرکت کند.

وی افزود: برای مسیر پیشرفت کشور ما برنامه می‌خواهیم. برنامه‌ای مبنا است که به شکل قانون درآید. برنامه هفتم که ابلاغش با شروع مجلس و دولت جدید است. بر همین مبنا همه کمک کنیم که اهداف برنامه محقق شود. امروز باید همه کمک کنیم برنامه هفتم موفق شود.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی گفت: متأسفانه در لایحه‌ای که دولت برای اجرای برنامه هفتم در سال اول ارائه کرده است، رشد زیر ۴ درصد است. همه باید کمک کنند و رشد ۸ درصد محقق شود.

وی افزود: رشد ۸ درصد ضرورت کشور است به دلیل عقب ماندگی که متأسفانه در سال‌های پایانی دهه ۹۰ درگیر آن شدیم.

جلیلی گفت: ما یک جهان فرصت داریم که اگر مدیریت شود و به خوبی از آن استفاده شود ان‌شاءالله کشور می‌تواند رشد لازم را داشته باشد. از همه دانشگاه‌ها در استان‌های مختلف خواهش کردیم و بگویند چه کمکی در تحقق رشد ۸ درصد می‌توانند کنند.

وی گفت: وقتی صحبت از اندیشه سیاسی اسلام و آیات قرآن می‌کنیم، یکی از مفهوم‌های آن صبر است که ممکن است بعضی وقت‌ها از آن برداشت غلط شود. مفهوم صبر از مفاهیم بسیار ارزشمند است.

جلیلی تصریح کرد: اگر صحبت از صبر می‌شود صبر به معنای بی عملی و انفعال نیست. در بعضی از آیات قرآن صبر در کنار جهاد آمده است.

وی افزود: دشمن یک سال با تمام توانش به میدان آمد و در غزه نتوانست نتیجه بگیرد؛ چون چارچوب محاسباتی جدیدی در پیش روی او بود. یکی از برنامه‌های دشمن این است که نقاط قوت شما را تقلیل می‌دهد.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی تصریح کرد: شهید رئیسی فروش نفت را یک و نیم میلیون بشکه نفت رساند این همان صبر است که دشمن بعد از آن به شکست فشار حداکثری اعتراف کرد. هرکس در حد وسع خود باید مسائل را نگاه کند.

جلیلی گفت: وقتی صحبت از صبر راهبردی می‌شود یعنی صبری که راهبرد شما را جلو ببرد و دشمن را عقب براند. صبر راهبردی این است که شما بتوانید فرصت‌ها را از دست ندهید و فرصت‌ها را بشناسید و به خوبی محاسبه و استفاده کنید.

برچسب‌ها: