شناسهٔ خبر: 69701066 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

مدیرکل مدیریت بحران وزارت نیرو: ضریب آمادگی کشور در بحران ۱۲ درصد است

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیر عامل وزارت نیرو گفت: ضریب آمادگی کشور در بحران‌ها متاسفانه بین ۱۰ تا ۱۲ درصد بوده که باید با تلاش بیشتر آن را افزایش دهیم.

صاحب‌خبر -

سیف الله آقابیگی سه شنبه شب در مراسم مانور عملیاتی سطح یک مقابله با بحران زلزله در استان قزوین اظهار کرد: در کشوری زندگی می کنیم که علی رغم همه نعمت‌های مادی با بحران‌های احتمالی زیادی روبرو هستیم که باید آمادگی خودمان را افزایش دهیم.

وی اضافه کرد: امروز و فردا چهل و سومین مانور وزارت نیرو و پنجمین مانور در سال جاری با هدف افزایش میزان آمادگی در برابر بحران ها برگزار می‌شود تا آثار و خطرات حوادث طبیعی کاهش پیدا کرده و سطح آمادگی دستگاه های خدمت رسان مثل آب و برق افزایش یابد.

آقابیگی بیان کرد: افزایش آمادگی در سطح بازدارندگی در کنار دفاع غیرعامل می تواند کشور را از گزند همه بلاها و حوادث طبیعی و غیر طبیعی در امان نگهدارد.

این مسوول با بیان اینکه مدیریت بحران کشور امروز قادر است تا ۱۵ روز جلوتر سیلاب را پیش بینی کند، ادامه داد: با تمام پیشرفت‌ها در علم و تکنولوژی و فناوری‌های روز، همچنان بشریت نمی‌تواند زلزله را بیش از ۱۰ ثانیه قبل وقوع پیش‌بینی کند و این در حالی است که ما هم اکنون قادر هستیم وقوع سیلاب را ۱۵ روز قبل از وقوع پیش‌بینی کنیم.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیر عامل وزارت نیرو بیان کرد: پیشگیری از وقایع بحرانی مقدم بر درمان است، با این وجود ۹۲ درصد اقدامات و تمام برنامه ها صرف مقابله می‌شود و هنوز در حوزه پیشگیری کارهای بسیاری مانده که باید انجام دهیم.

آقابیگی خاطرنشان کرد: زمان در مدیریت بحران بسیار مهم است و اعتقاد داریم که با هماهنگی و انسجام در ماموریت ها می‌توان سرعت انجام ماموریت ها افزایش داد و از اقدامات جزیره ای جلوگیری کرد.

این مسوول به سالگرد وقوع زلزله سرپل زهاب کرمانشاه اشاره کرد و یادآور شد: آیا تضمینی وجود دارد که حادثه دیگری شبیه به سرپل ذهاب رخ ندهد؟ بنابراین امروز باید این نکته را تاکید کنم که جامعه باید همواره در آمادگی کامل برای مدیریت شرایط بحرانی باشد.

گفتنی است، مانور عملیاتی سطح یک مقابله با بحران زلزله برای منطقه مرکزی و شمال کشور روز سه شنبه با حضور هفت استان معین کشور به میزبانی استان قزوین برگزار شد.

این مانور ۲ روزه با حضور ۲۱ نماینده مسوول از دستگاه‌های خدمات رسان آب و برق کشور همراه است و ۶۰۰ نیروی عملیاتی در این مانور مشارکت دارند.

ارتقا آمادگی نیروهای خدمت رسان، مدیریت یکپارچه صنعت آب و برق و عبور از بحران در کمترین هزینه از اهداف این مانور به شمار می‌رود.

۱۸ ناحیه و منطقه در قزوین تعریف شده که حوادث در آن شبیه سازی می‌شود و نیروهای خدمت رسان به اجرای مانور در این نواحی می‌پردازند.

برچسب‌ها: