بهگزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، محمد محمدی در حاشیه نشست با اصحاب رسانه در رابطه با تحویل فازهای شهر سهند توسط شرکت عمران سهند به شهرداری سهند، گفت: کمیتههای ارزیابی برای اجرای این مسئله تشکیل یافتند و بر این اساس، با انجام پیگیریهای لازم در 16 آبان 1403، رویدادی تاریخی در شهر سهند اتفاق افتاد.
وی ادامه داد: برابر ماده 21 و 12 آییننامه شهرهای جدید، فازهای دو، سه و چهار به شهرداری سهند تحویل داده شد و با این اقدام، مدیریت واحد شهری در این شهر ایجاد شد و از این پس شرکت عمران شهر جدید سهند نیز بهعنوان مجری رفع نواقص پروژهها و پروژههای جدید عمل خواهد کرد.
شهردار سهند اظهار کرد: تحویل فازهای شهر سهند به شهرداری به معنای مدیریت واحد شهری است که پس از 16 آبان 1403، مدیریت واحد در شهر سهند شکل گرفت.
محمدی خاطرنشان کرد: مشکلات دوگانگی مدیریتی در شهر سهند وجود داشت که به همت مدیران شهری و مجموعه شهرداری و با گشادهنظری مدیران شرکت عمران سهند، باتوجه به بند آخر ماده 21 آییننامه شهرهای جدید، شهر سهند نیز در زمره دیگر شهرهای کشور قرار گرفت و عبارت "جدید" از کنار نام این شهر، حذف شد.
وی همچنین درخصوص ایجاد فرمانداری در شهر سهند، گفت: این تصمیم در حیطه مدیران ارشد کشوری و استانی است تا با توجه با تقسیمات کشوری تصمیمگیری شود؛ اما در آینده امکانپذیر است و این شهر، به آن سمت حرکت خواهد کرد.
شهردار سهند درخصوص نبود بیمارستان، در این شهر گفت: شرکت عمران سهند مجوز احداث بیمارستان در فاز 3 این شهر را از شهرداری اخذ کرده است.
محمدی ادامه داد: احداث بیمارستان بهعنوان یک زیرساخت اساسی، باید در سالیان گذشته ایجاد میشد و شهروندان برای دریافت خدمات درمانی به تبریز مراجعه نمیکردند.
انتهای پیام/
∎