شناسهٔ خبر: 69698043 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: میراث آریا | لینک خبر

غرفه خوزستان از فردا پذیرای بازدیدکنندگان در نمایشگاه ملی صنایع‌دستی تهران

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی مدیرکل میراث‌فرهنگی خوزستان گفت: حدود ۲۰ هنرمند و صنعتگر صنایع‌دستی و هنرهای سنتی استان باهدف بازاریابی و ترویج صنایع‌دستی از فردا ۲۳ آبان‌ماه در سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی تهران حضور می‌یابند.

صاحب‌خبر -

به‌گزارش میراث‌آریا، شکرالله قاسمی امروز ۲۲ آبان‌ماه ۱۴۰۳ با اشاره به آخرین برنامه‌ریزی‌ها برای حضور استان در نمایشگاه ملی صنایع‌دستی تهران اظهار کرد: استان خوزستان با همه ظرفیت و در غرفه‌ای به مساحت ۱۶۴ مترمربع در سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی تهران با هدف معرفی محصولات شاخص استان حضور خواهد یافت.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی مدیرکل میراث‌فرهنگی خوزستان با اشاره به این‌که حدود ۲۰ هنرمند و صنعتگر صنایع‌دستی و هنرهای سنتی استان در بزرگترین رویداد صنایع‌دستی کشور به معرفی و عرضه تولیدات خود خواهند پرداخت گفت: این تعداد هنرمند در سالن‌های ۹/۸ در محل دائمی نمایشگاه‌ بین‌المللی تهران محصولات شاخص خود را به نمایش خواهند گذاشت.

او در ادامه به هنرمندان حاضر استان در نمایشگاه اشاره و عنوان کرد: زینت ظهیرنیا، مریم جعفری و مریم تختائی‌پور در رشته کپوبافی، حامد جیزان در رشته میناکاری صُبی، سعید سواری در رشته حصیربافی، عادل برکتی دررشته بوریابافی، مرضیه برگ‌ریزان و فاطمه قولی‌گله دررشته احرامی‌بافی، پریوش خسروی در رشته دستبافت‌های عشایری، گلی کیانی‌چهاربنیچه‌زاده و پگاه پورهاشمیان در رشته گلیم‌بافی، زهرا غزنوی در رشته چرم‌دوزی، ناهید قُلی در رشته سفال و سرامیک و عصمت تیرسحر در رشته البسه محلی، صنعتگرانی هستند که از استان خوزستان در نمایشگاه ملی صنایع‌دستی تهران حضور دارند. هچنین مصطفی اسماعیلی  و مهران کلنگدار نیز سوغات محلی استان خوزستان را در این نمایشگاه عرضه خواهند کرد. ذوالفقار مهدی‌پور از شهرستان ایذه نیز به معرفی اقامتگاه بوم‌گردی پاپیلا این شهرستان خواهد پرداخت.

قاسمی افزود: هنرمندان استان در این رویداد ملی با ارائه محصولات صنایع‌دستی بومی و اصیل استان و شاخصه‌های ارزشمندی چون آثار دارای مهر اصالت ملی و بین‌المللی، معرفی شهرها ملی و جهانی صنایع‌دستی و شاخصه‌های آن‌ها و نیز رشته‌های در حال فراموشی استان حضور می‌یابد.

او تصریح کرد: نمایشگاه ملی صنایع‌دستی بستری مناسب به‌منظور معرفی صنایع‌دستی بومی با پیشینه تاریخی غنی، استادکاران توانمند و شاخص، معرفی ظرفیت‌های موجود در این حوزه در کنار دیگر استان‌های کشور است و شرایط مطلوبی را برای علاقه‌مندان برای مشاهده و دریافت تولیدات صنایع‌دستی باکیفیت در یک مجموعه عظیم فراهم می‌سازد و ایرانی کوچک را با تنوع صنایع‌دستی برای بازدیدکنندگان به تصویر می‌کشد.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی مدیرکل میراث‌فرهنگی خوزستان همچنین اضافه کرد: نمایشگاه‌های ملی صنایع‌دستی می‌تواند ویترین مناسبی برای صنعتگران توانمند و خلاق استان به‌منظور معرفی، بازاریابی و فروش تولیدات صنایع‌دستی خوزستان باشد.

لازم به یادآوری است، چهار شهر از خوزستان شامل اهواز، شوشتر، اندیکا و رُفیع توسط وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به عنوان شهر ملی صنایع‌دستی به ترتیب در رشته‌های میناکاری، احرامی‌بافی، دست‌بافت‌های عشایری و بوریابافی به ثبت رسیده‌اند. همچنین شهر دزفول نیز سال گذشته توسط شورای جهانی صنایع دستی به عنوان شهر جهانی کپوبافی به ثبت رسید.

سی‌وهفتمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی تهران از تاریخ ۲۳ الی ۲۶ آبان‌ماه ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند از ساعت ۹ تا ۱۹ در سالن‌های ۹/۸ محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران از غرفه‌های استان خوزستان و سایر استان‌ها بازدید کنند.

غرفه خوزستان از فردا پذیرای بازدیدکنندگان در نمایشگاه ملی صنایع‌دستی تهران

انتهای پیام/