به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، عبدالرحمن مراد زاده صبح سهشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به وجود میدانها، سکوهای مختلف نفتی در خلیج فارس به ویژه در محدوده استان و لولههای زیردریایی انتقال نفت به جزیره خارگ و دیگر نقاط استان، فرسودگی و حوادث خطوط لوله، هرسال با آلودگی نفتی و نشت نفت از لولهها مواجه هستیم.
وی افزود: برای رفع این مشکل نیازمند بازرسیهای به موقع و دورهای و برنامه ریزی برای تعویض خطوط فرسوده لوله در استان هستیم تا از این آلودگی نفتی که ضرر جبران ناپذیری به زیست بوم دریایی و سواحل وارد میکند، جلوگیری شود.
مرادزاده گفت: پس از دریافت گزارش آلودگی نفتی، اداره کل حفاظت محیط زیست استان با همکاری اداره کل بنادر و دریانوردی به این موضوع ورود کرد و امسال پس از آخرین گزارش آلودگی نفتی، شناور دریا پاک اداره کل بنادر و دریانوردی در کنار سه شناور شرکت نفت فلات قاره پاکسازی آلودگی نفتی دریایی را انجام داد.
وی با بیان اینکه شناور دریاپاک برای نخستین بار به صورت فیزیکی آلودگی نفت را جمع آوری کرد اضافه کرد: قبلاً در امحاء لکههای نفتی از مواد شیمیایی یا باکتریهای نفت خوار استفاده میشد، اما امسال در کنار این دو روش، از شناور دریا پاک برای جمع آوری مواد نفتی و هیدرو کربونیک منتشر شده از لولههای نفتی استفاده شد.
آلودگی نفتی ضرر جبران ناپذیری به زیستبوم دریایی بوشهر وارد میکند
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: آلودگی نفتی ضرر جبران ناپذیری به زیست بوم دریایی استان بوشهر وارد میکند
صاحبخبر -
∎