سمیرا خواجه روز سه شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این طرح با شعار هر مدرسه، یک کانون مهارتآموزی هلال احمر برای مهارتهای لازم جهت افزایش تابآوری دانشآموزان در حوادث و بحرانها برنامهریزی شده است.
وی ادامه داد: طرح ماهر از دانشآموزانی تشکیل شده که میخواهند آموزشهای اولیه و همگانی هلالاحمر را فرا گیرند تا در صورت وقوع بلایا بتوانند به عنوان فردی آموزشدیده برای خود و اطرافیان موثر و مفید باشند.
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: پنج موضوع شامل آشنایی با هلال احمر، حفظ خونسردی و مدیریت استرس در حوادث، آشنایی با تلفنهای اضطراری، آشنایی با نقاط امن و نا امن و نحوه پناهگیری و خروج اضطراری از موضوعات آموزشی طرح ماهر است.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به سبب گستردگی زیاد (۱۱.۵ درصد گستره کشور) و موقعیت جغرافیایی و آب و هوایی از جمله استانهایی است که احتمال وقوع چندین مخاطره طبیعی بطور همزمان در آن وجود دارد، در شمال این استان تندبادها و گرد و غبار شدید و خشکسالی، در مرکز سیل و زلزله و در جنوب نیز احتمال وقوع سونامی و دمای زیاد هوا بعضاً تا بیش از ۵۰ درجه و ریزش باران های فصلی و جاری شدن سیل های مقطعی وجود دارد.
هلال احمر سیستان و بلوچستان به عنوان یک سازمان غیرانتفاعی و عضوی از نهضت بین المللی «صلیب سرخ و هلال احمر» همواره در همه حوزههای بهداشت، درمان، توانبخشی، داوطلبان، امور جوانان، امداد و نجات در حوادث طبیعی و غیر طبیعی و غیره پیشتاز بوده است.