شناسهٔ خبر: 69696372 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

۵۱ میلیارد ریال اعتبار صرف اجرای طرح های آبرسانی در مازندران شد

ساری - ایرنا - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران میزان اعتبار هزینه شده برای اجرای طرح های آبرسانی در شهرهای چالوس و آمل از توابع این استان را ۵۱ میلیارد ریال اعلام کرد.

صاحب‌خبر -

بهزاد برارزاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از این میزان، ۳۵ میلیارد ریال برای افزایش ظرفیت آبرسانی در روستای انگوران چالوس و بقیه نیز برای راه اندازی سامانه تصفیه آب آشامیدنی چاه شماره هفت آمل هزینه شده ست.

وی خاطرنشان کرد: با هدف تامین و تقویت آب آشامیدنی مورد نیاز در سطح روستاها، عملیات اجرایی یک باب مخزن ذخیره در روستای انگوران چالوس در دست اقدام است.

وی بر لزوم رفع کمبود آب در روستاهای مازندران از جمله روستای انگوران چالوس تاکید کرد و افزود: عملیات اجرایی یک باب مخزن ذخیره با حجم ۲۰۰ متر مکعب به منظور افزایش ظرفیت آب آشامیدنی و رفع کمبود آب اهالی این روست با میانگین پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد در دست اقدام است.

وی خاطرنشان کرد: با تکمیل طرح های در دست اقدام و بهره برداری آنها، بیش از ۲۰۰ خانوار روستای انگوران چالوس از مزایا و نعمت آب آشامیدنی سالم و بهداشتی بهره مند خواهند شد.

۵۱ میلیارد ریال اعتبار صرف اجرای طرح های آبرسانی در مازندران شداحداث سامانه تصفیه آب آشامیدنی در آمل

مدیرعامل شرکت آبفای مازندران خاطرنشان کرد: عملیات احداث و راه اندازی سامانه تصفیه آب در آمل به منظور افزایش کیفیت آب آشامیدنی مشترکان زیرپوشش در دست اجرا است.

برارزاده بر لزوم افزایش کیفیت آب چاه شماره هفت آمل تاکید کرد و گفت: عملیات احداث و راه اندازی سامانه تصفیه آب آشامیدنی چاه شماره هفت آمل با حدود ۱۶ میلیارد ریال اعتبار در حال اجرا است.

وی تصریح کرد: با هدف تامین آب آشامیدنی مورد نیاز مشترکان زیرپوشش آمل، یک حلقه چاه با دبی ۵۰ لیتر در ثانیه حفر و تجهیز شده است.

وی از نصب و تجهیز۶ عدد فیلتر شنی، اجرای فونداسیون و آماده سازی فیلترها در این راستا خبرداد و افزود: با نصب شیرآلات، اجرای پایپینگ و رنگ آمیزی و همچنین با راه اندازی این سامانه، پنج هزار خانوار از مردم شهر آمل از مزایای این طرح بهره مند می شوند.

برابر آمارها، حدود ۱۲ درصد آب اشامیدنی استان از آب سطحی و ۸۸ درصد از آب زیرزمینی یعنی ۷۴۰ حلقه چاه و ۳۷۳ چشمه تامین می شود، که در زمان بارندگی با کدورت آب و زمان قطع برق با خرابی پمپ ها مواجه می شویم که این چالش نشان می دهد باید بیشتر به سمت استفاده از آبهای سطحی برویم.

استان مازندران افزون بر سه هزار روستای بالای ۲۰ خانوار دارد. منابع آبی این استان از ۷۲۰ حلقه چاه، ۳۵۳ دهنه چشمه و سد با ظرفیت تولید و استحصال ۵۲۲ میلیون مترمکعب، تامین می‌شود.

شرکت آب و فاضلاب مازندران یک میلیون و ۱۰۲ هزار مشترک را در ۵۸ شهر و یکهزار و ۶۷۸ روستا زیرپوشش دارد.