شناسهٔ خبر: 69695003 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

در نامه‌ای سرگشاده صورت گرفت

نخبگان آلمانی خواستار توقف همدستی دولت آلمان با رژیم اسرائیل در جنایات علیه فلسطینیان شدند

جمعی از نخبگان و دانشگاهیان آلمانی و بین‌المللی با انتشار نامه‌ای سرگشاده به انتقاد از حمایت دولت فدرال آلمان از اسرائیل و «همدستی» این کشور در «قتل هزاران فلسطینی» پرداختند.

صاحب‌خبر -

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو: جمعی از نخبگان و دانشگاهیان آلمانی و بین‌المللی با انتشار نامه‌ای سرگشاده به انتقاد از حمایت دولت فدرال آلمان از اسرائیل و «همدستی» این کشور در «قتل هزاران فلسطینی» پرداختند.

آلمان باید حمایت از نابودی فلسطینی‌ها را متوقف کند

این نامه با اشاره به وقایع اخیر، خطاب به دولت آلمان می‌گوید: «ما با نهایت وحشت، شاهد نسل‌کشی در حال وقوع توسط اسرائیل علیه مردم فلسطین هستیم. در برابر بی‌توجهی آشکار به حیات انسانی که این دولت از ما می‌خواهد به عنوان امری طبیعی بپذیریم، احساس درد و خشم داریم. بیش از یک سال است که دولت آلمان با ارائه حمایت‌های سیاسی، مالی، نظامی و حقوقی به اسرائیل، به‌طور فعال در کشتار و بی‌انسان‌سازی فلسطینی‌ها مشارکت داشته است و این همدستی باید متوقف شود.»

نویسندگان این نامه از دولت آلمان خواسته‌اند که «بی‌تزلزل در کنار عدالت و حقوق بین‌الملل بایستد و برای توقف فوری کشتار، جراحت و تخریب زندگی فلسطینی‌ها بر اسرائیل فشار وارد کند و سیاست‌های خود را در این زمینه بازبینی کند». در این نامه آمده است که نهادهای دولتی، احزاب و سیاستمداران آلمانی تا کنون «عمدتاً از جنایات ارتش اسرائیل حمایت کرده‌اند».

این نامه به گزارش‌های سازمان ملل و نهادهای حقوق بشری نیز استناد کرده که از مستندسازی «جنایات اسرائیل علیه بشریت و اقدامات جنگی» خبر می‌دهند. دیوان بین‌المللی دادگستری در گزارش اخیر خود هشدار داده است که «اقدامات اسرائیل در غزه ممکن است به نسل‌کشی منجر شود». طبق آمارهای رسمی، تعداد کشته‌شدگان فلسطینی در غزه به بیش از ۴۲٬۷۱۸ نفر رسیده است و بسیاری از این قربانیان هنوز زیر آوار مدفون هستند یا به دلیل شرایط بحرانی و بیماری‌های قابل‌پیشگیری جان خود را از دست می‌دهند.

همچنین در این نامه به معلولیت مادام‌العمر هزاران فلسطینی، از جمله کودکان اشاره شده که در اثر حملات اسرائیل دچار جراحت‌های شدید شده‌اند. نویسندگان تاکید کرده‌اند که اسرائیل عمداً محله‌های کامل فلسطینی را با خاک یکسان کرده و زیرساخت‌های حیاتی شامل سیستم‌های غذایی، بهداشت و آموزش را نابود کرده است. آنان همچنین از آواره‌ سازی اکثریت ساکنان غزه و نقض مکرر مناطق اعلام‌شده به‌عنوان «مناطق امن» توسط ارتش اسرائیل سخن گفته‌اند. به گفته این نامه، محاصره کامل شمال غزه از اکتبر ۲۰۲۴ شرایط زندگی را برای ساکنان غیرممکن کرده است، در حالی که هدف اسرائیل از این اقدامات «اخراج دائمی فلسطینیان» اعلام شده است.

در ادامه، نویسندگان به وضعیت کرانه باختری نیز پرداخته‌اند و از حملات مکرر شهرک‌نشینان اسرائیلی به اموال فلسطینی‌ها و حمایت نیروهای نظامی اسرائیل از این حملات انتقاد کرده‌اند. بر اساس آمارهای ارائه‌شده، از اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون بیش از ۷۰۰ فلسطینی توسط نیروهای اسرائیلی در کرانه باختری جان خود را از دست داده‌اند و در این منطقه نیز تخریب گسترده منازل و زیرساخت‌های حیاتی به دست نیروهای اسرائیلی ادامه دارد. این نامه همچنین به تجاوزات اخیر اسرائیل به لبنان اشاره کرده و نسبت به تشدید تنش‌های منطقه‌ای هشدار داده است.

درخواست تحریم‌های بین‌المللی برای توقف جنایات اسرائیل

نویسندگان نامه از دولت آلمان خواسته‌اند تا با احترام به نظرات دیوان بین‌المللی دادگستری و قطعنامه‌های مجمع عمومی سازمان ملل، «اقدامات فوری» انجام دهد. آنان از دولت آلمان درخواست کرده‌اند که تعاملات دیپلماتیک، سیاسی و اقتصادی خود با اسرائیل را مورد بازنگری قرار داده و تحریم‌های تسلیحاتی را اعمال کند. همچنین، از لغو یا تعلیق همکاری‌های اقتصادی و آکادمیک با اسرائیل که به‌نوعی در گسترش آپارتاید در سرزمین‌های اشغالی فلسطین نقش دارند، حمایت کرده‌اند.

در پایان، این نامه تاکید می‌کند که آلمان به عنوان یکی از امضاکنندگان کنوانسیون سازمان ملل درباره پیشگیری و مجازات جنایت نسل‌کشی و همچنین اساسنامه رم، تعهد تاریخی، اخلاقی، قانونی و سیاسی دارد تا مانع از ارتکاب و کمک به جنایات پیش‌بینی‌شده در این معاهدات شود. امضاکنندگان به دولت آلمان هشدار داده‌اند که باید «به‌طور فوری همدستی خود را در جنایات اسرائیل علیه فلسطین متوقف کند».