به گزارش مفدا بم، به مناسبت روز جهانی دیابت، گروه انجمن علمی بهداشت عمومی طی فراخوانی که در روزهای گذشته صادر کرده بود، از افراد ۴۰ سال به بالا خواست تا برای غربالگری قند خون و فشار خون و همچنین آموزش سبک زندگی سالم به مراکز بهداشت مراجعه کنند. این برنامه صبح امروز، ۲۲ آبانماه ۱۴۰۳، از ساعت ۸ صبح آغاز و تا ساعت ۱۲ ظهر ادامه یافت.
در این فعالیت که با حضور بهورزان مراکز و دانشجویان بهداشت عمومی برگزار شد، بیش از ۶۰ مورد غربالگری قند خون و فشار خون انجام شد. همچنین، آموزشهایی در زمینه بهداشت عمومی و سبک زندگی سالم به شرکتکنندگان ارائه گردید.
این اقدام به منظور افزایش آگاهی جامعه در خصوص دیابت و اهمیت غربالگری منظم برای تشخیص زودهنگام این بیماری صورت گرفت. گروه انجمن علمی بهداشت عمومی امیدوار است که با ادامه این برنامهها، بتواند به بهبود سلامت جامعه و کاهش شیوع دیابت کمک کند.
در پایان، از تمامی افرادی که در این برنامه شرکت کردند، تقدیر به عمل آمد و تاکید شد که پیگیریهای منظم و تغییرات مثبت در سبک زندگی میتواند به کنترل و پیشگیری از دیابت کمک شایانی نماید.