شناسهٔ خبر: 69688749 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

تردد با خودروهای پرنده در آینده نزدیک محقق می‌شود

خودروهای پرنده شخصی وعده یک شرکت هوانوردی اتریشی تا اوایل سال ۲۰۲۵ است که در صورت تحقق امکان تردد در آسمان‌ها را به جای زمین فراهم خواهد کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، شرکت هوانوردی اتریشی از ساخت یک نسخه نمایشی از هواپیمای عمودپرواز خود برای نمایش سیستم پیشرانه خود در زمینه پروازهای الکتریکی خبر داد. این شرکت قصد دارد در دنیایی که تاکسی‌های هوایی به‌تازگی به مفهومی شناخته‌شده در جهان تبدیل شده و توجهات و سرمایه‌گذاری‌های بالایی را به سوی خود جذب کرده است، خودروهای پرنده را در چند سال آینده به واقعیت تبدیل کنند.

شرکت یادشده امیدوار است در اوایل سال ۲۰۲۵ پروازهای آزمایشی هواپیمای جدید خود، بلک‌برد BlackBird را آغاز کند. شرکت یادشده در چند سال گذشته در حال شکل دادن به مخازن پیشرانه بردار رانش ۳۶۰ درجه بوده است که آن را «سایکلوروتورز CycloRotors» می‌نامد و در نظر دارد نسل هفتم این پیشرانه را در این هواپیمای جدید خود مورد آزمایش قرار دهد. این مخازن به‌ویژه برای اتومبیل‌های پرنده مناسب است، زیرا تنها خودروهایی هستند که امکان کنترل قدرت و جهت بردار رانش را در یک مسیر کامل ۳۶۰ درجه دارند.

هواپیمای مدنظر دارای شش سایکلوروتورز (پروانه‌های سیکلو) خواهد بود که امکان برخاستن و فرود عمودی، پارک موازی و ترمز و کاهش سرعت را در هوا فراهم می‌کند. نمودار شماتیک این وسیله‌نقلیه طراحی مشابهی با مفهوم کروزآپ CruiseUp ارائه‌شده توسط آن در سال ۲۰۲۳ دارد، اما در نهایت حدود سه‌چهارم اندازه آن خواهد بود، یعنی ۴.۹ متر طول، ۲.۳ متر عرض و ۲ متر بلندی خواهد داشت و با حداکثر وزن برخاست ۳۴۰ کیلوگرم، به حداکثر سرعت ۱۲۰ کیلومتر در ساعت خواهد رسید.

پرواز خودروهای پرنده در آینده نزدیک محقق می‌شود

پیکربندی شش سایکلوروتورز این اتومبیل پرنده شامل دو روتور در طول خودرو است که امکان پرواز دقیق به دو طرف و عقب، همچنین ترمز در هوا را بدون کج شدن یا چرخش فراهم می‌کند. این امر صرف‌نظر از شرایط آب‌وهوایی، سواری آرامی را برای مسافران فراهم می‌کند. داشتن شش روتور همچنین به این معنی است که در صورت خرابی هر یک از آن‌ها، جایگزینی وجود خواهد داشت‌.

اگرچه بلک‌برد هنوز آماده نشده است، این هواپیما از سال ۲۰۲۱ تاکنون ۸۰۰ پرواز آزمایشی را با نمایشگر پروازی نسل اول خود انجام داده است که دارای چهار سایکلوروتورز و بدنه ۸۳ کیلوگرمی است. شرکت یادشده همچنین با صرف ۲۱.۸ میلیون دلار در فوریه سال جاری امیدوار است که در اوایل سال آینده با این هواپیمای جدید به آسمان برسد.

این شرکت هنوز مشخص نکرده است که این خودرو چقدر فضای داخلی دارد یا باتری آن از چه نوع بردی پشتیبانی می‌کند، با این حال اگر مشابه کروزآپ باشد، دارای صندلی‌های دونفره و برد به‌نسبت کوتاه ۱۰۰ کیلومتری خواهد بود. در این صورت به احتمال زیاد یک وسیله نقلیه شخصی به جای تاکسی‌های هوایی خواهد بود.

پرواز خودروهای پرنده در آینده نزدیک محقق می‌شود