شناسهٔ خبر: 69688183 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

۶۴ پروژه آبرسانی در شهرها و روستاهای بندرعباس فعال است - اکونیوز

اقتصاد ایران: بندرعباس- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از فعال بودن ۶۴ پروژه آبرسانی در شهرستان بندرعباس خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالحمید حمزه پور در جلسه مشترک با فرماندار و بخشداران شهرستان بندرعباس از فعال بودن ۶۴ پروژه آبرسانی در شهرستان بندرعباس خبر داد و اظهار کرد: از این تعداد، ۱۴ پروژه در منطقه یک، ۱۴ پروژه در منطقه ۲ و ۳۰ پروژه در منطقه ۳ بندرعباس و ۶ پروژه در بخش فین قرار دارد.

وی، اعتبار پیش بینی شده برای این پروژه‌ها را ۱۷۶ میلیارد تومان عنوان کرده افزود: تاکنون ۲۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان برای این پروژه‌ها تخصیص داده شده است.

مدیرعامل آب و فاضلاب هرمزگان با اشاره به چالش‌های حوزه آب و فاضلاب بیان کرد: با توجه به خشکسالی و گرما وضعیت تأمین آب نیز متأثر از آن است اما خوشبختانه به رغم این موانع، توانستیم با برنامه ریزی و آرامش نسبی تابستان را پشت سر بگذاریم.

حمزه پور همکاری فرمانداران، بخشداران، و دهیاران را برای گذر از تابستان ستود و گفت: برای تأمین آب شرب پایدار بسیاری از پروژه‌های راکد را فعال کردیم و در حال حاضر در صعب العبورترین نقاط هرمزگان پروژه تکمیل شده یا فعال داریم.

وی با تاکید بر اینکه اجرای پروژه‌های جدید از جمله توسعه شهرها باید به تأمین به موقع اعتبارات مورد نیاز جهت زیرساخت‌های آب شرب و شبکه جمع آوری فاضلاب توجه جدی کرد، گفت: چرا هنوز در بسیاری از مسکن‌های مهر شهرک پیامبر اعظم (ص) شهر بندرعباس با گذشت چندین سال با مشکل جدی مواجه هستیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان، همچنین به شرایط بحرانی سد استقلال، شمیل و نیان اشاره کرد و گفت: با توجه به تداوم وضعیت خشکسالی و کم بارشی ضروری است، اقدام لازم برای صدور مجوز خرید تضمینی حداقل به میزان ۳۵ هزار متر مکعب آب از طریق احداث آب شیرین کن جهت شهر بندرعباس صورت گیرد تا تابستان آینده با چالش مواجه نشویم.

وی در پایان به اقدامات حوزه فاضلاب اشاره کرد و گفت: تاکنون ۸۵۰ کیلومتر خطوط جمع آوری فاضلاب اجرا شده است که برای بهره مندی کل جمعیت، ۲۳۰ کیلومتر دیگر باید اجرا شود. حمزه پور گفت: از مجموع ۲۳۰ کیلومتر باقی مانده خطوط جمع آوری فاضلاب، ۱۳۰ کیلومتر آن در بافت فرسوده و کمتر توسعه یافته است که تخصیص اعتبار از بخش مسئولیت‌های اجتماعی می‌تواند به تسریع در این روند کمک شایانی کند.

برچسب‌ها: