شناسهٔ خبر: 69686295 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

ویترین روزنامه ها/ گزارش «شرق» از ماجرای ممنوعیت مصرف مازوت/ بررسی چالش‌های ناشی از تعمیق شکاف بین نسلی در گزارش «دنیای اقتصاد»

صاحب‌خبر -

شفقنا رسانه_ صفحه یک روزنامه‌ها به عنوان ویترین در مقابل چشم خواننده است به همین جهت انتخاب تیتر، عکس و مطالب فرعی در این صفحه اهمیت زیادی دارد تا خواننده را به داخل متن بکشاند و همراه خود کند. در این گزارش سعی کردیم با نگاهی به روزنامه‌های امروز، آن‌هایی که دارای مطالب خوب و مخاطب محور و یا محل نقد و بحث هستند، مورد بررسی قرار دهد.

به گزارش شفقنا رسانه، «خاموشی یا خفگی؟» تیتر روزنامه شرق است که در گزارشی به ماجرای ممنوعیت مصرف آلاینده مازوت پرداخت. این روزنامه نوشت: «به بهانه انتشار خبر ممنوعیت مصرف مازوت در سه نیروگاه، بد نیست بدانید که از میان 141 نیروگاه موجود در ایران، 16 نیروگاه قابلیت استفاده از سوخت مازوت را دارند. از این تعداد، مخزن سوخت مازوت دو نیروگاه، یکی در تهران و دیگری در اصفهان، از چند سال قبل پلمب شده و بنا بر ادعای مسئولان، به‌هیچ‌وجه مازوت نمی‌سوزانند. سه نیروگاه دیگر یعنی شازند اراک، منتظر قائم البرز و شهید محمد منتظری اصفهان از ابتدای همین هفته ملزم شدند مصرف مازوت را متوقف کنند. با این اوصاف 11 نیروگاه دیگر همچنان در حال مصرف مازوت هستند که عبارت‌اند از، شهید رجایی در قزوین، شهید سلیمی در شهرستان نکا واقع در استان مازندران، نیروگاه رامین در اهواز، نیروگاه ایران‎شهر در سیستان‌و‌بلوچستان، نیروگاه سهند بناب و نیروگاه تبریز در استان آذربایجان شرقی، نیروگاه زرند در کرمان، نیروگاه بندرعباس استان هرمزگان، نیروگاه طوس در خراسان رضوی، نیروگاه شهید مفتح در استان همدان و نیروگاه بیستون در کرمانشاه.»

«غایبان میدان حکمرانی» تیتر روزنامه دنیای اقتصاد است که در گزارشی به بررسی چالش‌های ناشی از تعمیق شکاف بین نسلی پرداخت. این روزنامه نوشت: «یکی از چالش‌های اقتصاد ایران، تعمیق شکاف بین‌نسلی بوده که نمود آن در عرصه حکمرانی نیز مشاهده می‌شود. درحالی‌که در شرایط کنونی، عمده چالش‌ها بر نسل‌های جوان تحمیل شده است، اما این نسل‌ها عمدتا در حکمرانی غایب بوده و تصمیمات اصلی و سیاستگذاری‌ها، از سوی نسل‌های میانسال و کهنسال اتخاذ می‌شود. به نظر می‌رسد که ترجیحات این نسل‌ها متفاوت بوده و این موضوع در سیاستگذاری رایج نیز اثرگذار بوده است. اما از نگاه کارشناسان، جمعیت «غالب» در عرصه سیاستگذاری باید به مرور، شرایط را برای ورود جمعیت «غایب» به این عرصه فراهم کنند. از نگاه کارشناسان، اصرار بر تداوم سیاست‌های گذشته و تشدید گسل‌های بین‌نسلی می‌تواند پیامدهای مخربی در آینده کشور داشته باشد و نیاز به خانه‌تکانی در عرصه سیاستگذاری وجود دارد.»

در ادامه صفحه یک سایر روزنامه ها را ببینید….