شناسهٔ خبر: 69682267 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

در جنوب سیستان و بلوچستان،

برداشت ذرت علوفه‌ای از سطح دوهزار و ۳۰۰ هکتار از اراضی ایرانشهر

مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر گفت: از آغاز برداشت ذرت علوفه‌ای از سطح ۲ هزار و ۳۰۰ هکتار از اراضی این شهرستان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان وبلوچستان ، مجید فیاضی با اشاره به اینکه عمده ذرت علوفه‌ای تولیدی شهرستان ایرانشهر به خارج از سیستان و بلوچستان حمل می‌شود گفت: هر ساله با توجه به شرایط آب و هوایی ایرانشهر و قیمت مناسب محصول تولیدی سطح وسیعی از زمین‌های کشاورزی این شهرستان در فصل تابستان به زیر کشت محصول ذرت می‌رود.

 وی افزود: پیش بینی شده است تا پایان آذر ماه حدود ۷۰ هزار تن ذرت علوفه‌ای از مزارع کشاورزی برداشت شود.

وی تصریح کرد: به منظور حمایت از ذرت کاران، ۹۰ تن بذر و ۵۵۰ تن انواع کود تهیه و در اختیار کشاورزان شهرستان ایرانشهر قرار گرفته است.

مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر گفت: ذرت علوفه‌ای تولیدی این شهرستان علاوه بر مصرف داخلی به سایر استان‌های کشور نیز عرضه می‌شود.

وی بیان کرد: با توجه به کمبود باران در سال گذشته و تداوم آن در سالجاری قیمت علوفه افزایش پیدا کرده و پیش‌بینی می‌شود درآمد خوبی نصیب کشاورزان شهرستان شود.

وی افزود: ایرانشهر با داشتن آب و هوای مناسب و زمین‌های حاصلخیز به عنوان قطب کشاورزی سیستان و بلوچستان مطرح است.