به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس ، مدیر جهاد کشاورزی خنچ گفت: برداشت دانه روغنی کنجد از هزار و ۳۰۰ هکتار زمینهای کشاورزی شهرستان خنج از نیمه دوم مهر آغاز شده است و تا پایان آبان ادامه دارد.
علی علی پور افزود: برای افزایش کیفیت و کمیت محصول تولیدی، کشت به روش مکانیزه و با آبیاری نوین انجام شد.
وی ادامه داد: پیش بینی میشود هزار و ۳۰۰ تن دانه روغنی کنجد تولید و به بازار عرضه شود.
مدیر جهاد کشاورزی خنچ گفت:بیشترین مصرف کنجد در نانوایی، شیرینی پزی، تولید ارده و تهیه روغن کنجد است و بیش از ۲۰ فرآورده از این محصول تولید و به استانهای اصفهان و یزد صادر میشود.
شهرستان خنج در جنوب فارس و در فاصله ۲۷۰ کیلومتری شیراز قرار دارد.
برداشت دانه روغنی کنجد در شهرستان خنج
برداشت دانه روغنی کنجد در شهرستان خنج ادامه دارد و پیش بینی شده است امسال هزار و ۳۰۰ تن کنجد در این شهرستان برداشت شود.
صاحبخبر -
∎