شناسهٔ خبر: 69677474 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

معاون وزیر جهاد کشاورزی عنوان‌کرد:

ایستگاه‌های تحقیقاتی سازمان تات، پیشران در تولیدات بخش کشاورزی

تهران- ایرنا- رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات)، ایستگاه های تحقیقاتی این سازمان را در تولیدات بخش کشاورزی پیشران دانست و گفت: همه پروژه‌های تحقیقاتی، عمرانی و فنی باید بر اساس برنامه هفتم توسعه بررسی و تکمیل شوند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از سازمان تات، «»غلامرضا گل‌محمدی در جلسه شورای معاونین این سازمان، ضمن تسلیت به دلیل حادثه تروریستی سیرکان سراوان، بر لزوم توجه ویژه در برگزاری هفتمین جشنواره ارقام گیاهی تاکید کرد و افزود: استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های همه مدیران برای تحقق برنامه‌ها و ارتقای سازمان با اهمیت است، به طوری که نیروهای انسانی شامل اعضای هیات علمی، محققین، مروجین و کارکنان از ظرفیت‌های بی‌بدیل سازمان هستند و بهره‌برداری موثر از این نیروها می‌تواند به بهبود کیفیت فعالیت‌های تحقیقاتی و آموزشی در حوزه کشاورزی بیانجامد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی، ضمن اشاره به ظرفیت‌های موجود در ایستگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی، بر ضرورت تعامل و همکاری نزدیک میان موسسات، مراکز ملی و ستاد سازمان تات تأکید کرد و اظهار داشت: شناخت دقیق از ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های ایستگاه‌ ها و مراکز تحقیقاتی به عنوان یکی از وظایف اصلی سرپرست امور موسسات، مراکز ملی و استانی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی است.

وی اضافه کرد: توجه ویژه به مراکز محروم و کم‌بهره در این دوره از اهمیت بالایی برخوردار است و ما باید با شناسایی و حمایت از این مراکز، امکان بهره‌وری و کارایی بیشتر را فراهم کنیم.

گل‌محمدی با تاکید بر ضرورت ایجاد انگیزه و تقویت روحیه در بین کارکنان، گفت: باید پایه‌های تشویقی برای اعضای هیات علمی و کارکنان در نظر گرفته شود تا بهره‌وری آنها افزایش یابد.

وی با اشاره به افزایش سیستم‌های تشویقی و آموزشی برای ارتقای بهره‌وری و ایجاد انگیزه اعضای هیات علمی و کار کنان سازمان تات افزود: برگزاری دوره‌های آموزشی هدفمند و مؤثر از دیگر اولویت‌های سازمان داست و این دوره‌ها باید آورده‌ای برای سازمان و موسسات و مراکز داشته باشند.

رئیس سازمان تات بر لزوم برنامه‌ریزی و اقدام بر اساس پروژه‌ها و برنامه‌های نیمه‌تمام موسسات و مراکز تأکید کرد و گفت: کلیه پروژه‌های تحقیقاتی، عمرانی و فنی باید بر اساس برنامه هفتم توسعه بررسی و تکمیل شوند.

وی بر استفاده از ظرفیت‌های سند دانش‌بنیان امنیت غذایی در راستای انجام تکالیف سازمان در برنامه هفتم توسعه تاکید کرد و گفت: استفاده از این ظرفیت‌ها می‌تواند به ارتقای عملکرد سازمان کمک کند و منجر به تحقق اهداف کلان کشور در حوزه کشاورزی و امنیت غذایی شود.

گل‌محمدی، با تاکید بر لزوم همکاری و تعامل بین تمامی بخش‌ها، تاکید کرد و افزود: با استفاده بهینه از منابع انسانی و زیرساخت‌های موجود، می‌توان به نتایج مطلوب دست یافت.