شناسهٔ خبر: 69677091 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

اولین جلسه کارگروه استانی راهبری سامانه پنجره واحد مدیریت زمین در استان البرز برگزار شد

اولین جلسه کارگروه استانی راهبری سامانه پنجره واحد مدیریت زمین در راستای همکاری و هماهنگی با دستگاه‌های متولی به منظور ایجاد بستر‌های استفاده حداکثری از ظرفیت این سامانه و کاهش جرایم مرتبط با حوزه زمین برگزار شد.

صاحب‌خبر -

خبرگزاری میزان - حسن مددی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز در اولین جلسه کارگروه استانی راهبری سامانه پنجره واحد مدیریت زمین که با حضور معاون اجتماعی و پیشگیری از جرم دادگستری کل البرز، مدیران و نمایندگان دستگاه‌های استان در سالن جلسات حوزه ریاست دادگستری کل استان برگزار شد یکی از راهکار‌های کاهش جرم و ایجاد شفافیت در امور را تحقق دولت الکترونیک دانست و گفت: سامانه پنجره واحد مدیریت زمین ضمن پایش تغییرات محیطی، نظارت دقیق بر امور اراضی و صیانت از آن را امکان‌پذیر می‌کند.

وی بر همکاری دستگاه‌های مربوطه در بهره‌مندی از این سامانه در استان تاکید کرد و متذکر شد: مدیران دستگاه‌های مربوطه مکلفند وظایف قانونی خود را در اجرای این طرح به انجام رسانند تا هدف این سامانه درخصوص پیشگیری از وقوع جرایم مرتبط با حوزه زمین محقق شود.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز افزود: مدیران نباید به علت کمبود امکانات در انجام وظایف خود کوتاهی کنند و هنر مدیریت در آن است که با کمبود امکانات بیشترین خلاقیت‌ها را به کار گیرد.

وی گفت: کلیه دستگاه‌ها ملزم هستند گزارشات را به موقع ارسال کنند تا تخلفات حادث شده شامل مرور زمان نشود و ضمن ارائه خدمات مطلوب به مردم، پاسخگویی مناسب و قانونی داشته باشیم.

فرید نجف‌نیا معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز نیز در این نشست گفت: یکی از منابع مهم و حیاتی هر کشور اراضی آن کشور است که به دلیل محدودیت این منابع، بهینه‌سازی استفاده از زمین از اهمیت بالایی برخوردار است. 

وی با بیان اینکه در گذشته مدیریت اطلاعات اراضی کشور به دلیل پراکندگی اطلاعات، ناهماهنگی میان دستگاه‌ها و عدم شفافیت با مشکلات متعددی مواجه بود، اظهار کرد: سامانه پنجره واحد مدیریت زمین با هدف یکپارچه‌سازی اطلاعات و ایجاد شفافیت در تمام فرآیند‌های مرتبط با حوزه زمین و املاک ایجاد شد.

نجف نیا «سامانه پنجره واحد مدیریت زمین» را در کاهش تخلفات مربوط به تغییر کاربری غیرمجاز مؤثر دانست و خاطرنشان کرد: پایش کاربری اراضی کشاورزی، اراضی مجاز به ساخت و ساز و اراضی تحت حفاظت قانونی از دیگر خدمات این سامانه است که کاهش جرایم مرتبط با حوزه زمین را در پی دارد.

دبیر شورای پیشگیری از وقوع جرم استان بر هم‌افزایی دستگاه‌ها و استفاده از زبان مشترک در ثبت و تبادل اطلاعات تاکید کرد و متذکر شد: موفقیت این سامانه منوط به تعامل و همکاری دستگاه‌ها و نهاد‌های مرتبط است.

انتهای پیام/