شفقنا- رئیس جامعة المصطفی منطقه غرب آسیا را کانون تحولات جهانی در عصر حاضر دانست و ابراز داشت: صف بندی میان جبهه عدالت خواهان و مومنان در برابر جبهه استعمار، استکبار و سلطه گری امروز در این منطقه آشکار است.
به گزارش شفقنا، حجت الاسلام والمسلمین علی عباسی ضمن خوشامدگویی به علمای بنگلادش و ابراز خرسندی از تشکیل شورای علمای بنگلادش اظهار داشت: اینکه علما و روحانیون مکتب اهل بیت (علیهم السلام) در قالب یک مجموعه کنار یکدیگر قرار بگیرند و امور پیروان مکتب اهل بیت(علیهم السلام) را در مسائل فرهنگی و اجتماعی سامان دهند، امری بسیار ارزشمند و شایسته تقدیر است که لازمه شکل گیری و اثربخشی آن وحدت و همگرایی است.
وی در ادامه به تشریح تحولات جهانی پرداخت و اظهار داشت: امروز دنیا بسیار کوچک شده است و برخلاف گذشته، هر اتفاقی در گوشه ای از عالم رخ دهد، به لطف رسانه ها و ابزارهای ارتباطی انعکاس جهانی می یابد.
وی منطقه غرب آسیا را کانون تحولات جهانی در عصر حاضر دانست و ابراز داشت: صف بندی میان جبهه عدالت خواهان و مومنان در برابر جبهه استعمار، استکبار و سلطه گری امروز در این منطقه آشکار است. استعمارگران در چند قرن گذشته تلاش کردند با تضعیف کشورهای اسلامی، آنان را از سر راه خود بردارند.
رئیس جامعة المصطفی با اشاره به نقشه های تمدن غربی برای تسلط بر کشورهای اسلامی، اظهار داشت: از زمانی که سازمان جهانی صهیونیست ها در اواخر قرن نوزدهم تشکیل شد، انگلیسی ها و فرانسوی ها پروژه استقرار پادگان سلطه گری خود در منطقه را کلید زدند و طی چند دهه بعد این غده سرطانی را در قلب جهان اسلام قرار دادند.
وی هدف اصلی تشکیل رژیم صهیونیستی در منطقه را واهمه تمدن مادی از حاکمیت تمدن اسلامی به عنوان یک رقیب تمدنی دانست و خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی بسیاری از محاسبات آنان را بر هم زده است و شرایط را در منطقه و دنیا تغییر داد. شکل گیری پدیده ای به نام مقاومت در سایه انقلاب اسلامی، حرکتی جهانی است که به دنبال ارائه مفهوم تازه ای از تمدن بر اساس ارزش های معنوی و انسانی به بشریت است.
وی با اشاره به تلاش همه جانبه امریکا و متحدان آن برای حفظ رژیم نامشروع صهیونیستی، تصریح کرد: امروز مسئله مهم جهان موضوع فلسطین است. این خط و صف بندی در دنیای امروز آشکارتر از همیشه است و کسی نمی تواند منکر آن گردد.
عباسی در پایان مسلمانان را برای تحقق تمدن اسلامی و بازگرداندن عزت اسلامی خود نیاز به وحدت دانست و تاکید کرد: مسئله وحدت برای ما یک راهبرد و نیاز حقیقی است و همه باید به مسئله تقریب و وحدت، همزمان با حفظ هویت جامعه پیروان اهل بیت(علیهم السلام) و رشد فکری و معرفتی آنان عنایت داشته باشیم.