به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، امین درخشان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد درآیین تجلیل از برگزیدگان کتابخوانی که در روستای ده جلیل گچساران برگزار شد افزود: این جشنواره یکی از جشنوارههای مهم و معتبر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه کتاب است که ظرفیت روستاها برای تبلیغ، ترویج و شناسایی ظرفیتهای حمایتی در حوزه کتاب را معرفی میکند.
مدیرکل کتابخانههای عمومی کهگیلویه و بویراحمد هم گفت: جشنواره روستاهای دوستدار کتاب در کل کشور برگزار شد و افسانه افضلی کتابدار این روستا جز برگزیدگان این جشنواره بود.
محسن جبارنژاد با عنوان اینکه ۷۰ کتابخانه در سطح استان وجود دارد گفت: کتابخانههای کهگیلویه و بویراحمد بیش از ۵۰ هزار عضو فعال دارند و هم اکنون کتابخانههای استان از حالت سنتی عبور کرده و انتظار داریم کتابخانهها یک فضای فرهنگی شود.
کتابدار خلاق کتابخانه ده جلیل هم با اشاره به خلاقیتهای فردی و علاقه اش به کتاب و کتابخوانی میگوید: هر گاه عشق به خدمت با احساس مسئولیت و برنامه ریزی عجین شود، میتوان به کارهای خوبی دست یافت.
افسانه افضلی نژاد افزود: از زمان فعالیتم در کتابخانه ده جلیل تمام تلاشم براین بود که ارتباط موثری با مخاطبان و مردم روستا داشته باشم و این مهم با تلاشهای زیاد و همراهی مردم روستا محقق شد. وی به موفقیتهای کتابخانه ده جلیل در سطح کشور اشاره کرد و گفت: کتابخانه ده جلیل (سفلی) شهرستان گچساران استان کهگیلویه و بویراحمد در جشنواره روستاهای دوستدار عشایر سال ۱۳۹۷ تقدیر شد و همچنین درسال ۱۳۹۸ روستای برتر در جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب شد.
این کتابدار برتر کشور برنامههای کتابخوانی را در محدوده کتابخانه محدود نکرده بلکه با حضوردر محلهها، مغازه ها، منازل، مساجد، موکب منطقه خیرآباد، پارکها و همچنین روستاهای دیگر و مناطق عشایری فرهنگ کتابخوانی را ترویج داده است.
افضلی نژاد گفت: در این کتابخانه همچنین کارگاههای خوشنویسی، نقاشی، قرآن، کارگاهای فرزند پروری، جوان سازی جمعیت، استفاده از فضای مجازی، بهداشت و خانواده برگزار میشود و راه اندازی کتابخانه سیار و پیک موتوری نیز از جمله اقدامها و کارهای موثری بود که به افزایش تعداد اعضا و اشتیاق بیشتر مردم روستا نسبت به کتاب و کتابخوانی شد.