شناسهٔ خبر: 69673181 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

قرقاش: درگیری میان ایران و اسرائیل نمی‌تواند ویژگی دائمی چشم‌انداز راهبردی منطقه باشد

مشاور دیپلماتیک رئیس امارات متحده عربی در اظهاراتی «خشونت سازمان‌یافته» علیه فلسطینیان را «مجرمانه و غیرقابل قبول دانسته» و درباره درگیری‌ها میان ایران و رژیم صهیونیستی نیز گفت که این تنش‌ها نمی‌تواند ویژگی دائمی چشم‌انداز راهبردی منطقه غرب آسیا باشد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، «انور قرقاش» مشاور دیپلماتیک رئیس امارات عربی متحده از جهان خواست بر رنج غیرنظامیان و تنش‌زدایی در جنگ‌های ادامه‌دار منطقه متمرکز شوند.

روزنامه تایمز اسرائیل با انتشار این مطلب نوشت: اظهارات قرقاش در گفت‌وگوهای راهبردی ابوظبی و پس از اظهارات مشابهی از سوی امارات عربی متحده در میان جنگ‌های منطقه غرب آسیا مطرح شد. امارات اسرائیل را در ۲۰۲۰ به رسمیت شناخت.

قرقاش گفت: پیچیدگی‌های منطقه مستلزم حفظ آرامش و دید شفاف و نامتناقض است. تحولات اخیر در منطقه میان اسرائیل و ایران نمی‌تواند یکی از ویژگی‌های دائمی چشم‌انداز راهبردی منطقه ما باشد. باید در چارچوب روش‌های سیاسی به این موضوع پرداخته شود.

اشاره قرقاش به تنش‌ها میان ایران و رژیم صهیونیستی در پی این مطرح می‌شود که ایران از ۱۳ آوریل ۲۰۲۴ به اقدامات متجاوزانه و تروریستی رژیم صهیونیستی در منطقه علیه مواضع و شهروندان خود، طی دو مرحله(عملیات وعده صادق و وعده صادق۲) پاسخ مشروع نظامی داد. رژیم صهیونیستی نیز اخیرا، با تعدی به اهدافی نظامی در ایران، دامنه تجاوزات خود را گسترش داد. مقامات ایران هشدار داده‌اند، تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی و حمایت متحدان آن از این اقدامات، با پاسخ کوبنده‌تر ایران مواجه خواهد شد.

این درگیری نظامی مستقیم میان ایران و رژیم صهیونیستی نگرانی‌ها درباره گسترش تنش‌ها به منطقه و بروز جنگی تمام‌عیار گسترش داده است. مقامات ایران هشدار داده‌اند، هرگونه

تایمز اسرائیل نوشت: قرقاش خواستار «عمل‌گرایی» و «افق جدی سیاسی» برای حل‌وفصل درگیری گسترده‌تر میان فلسطین و رژیم صهیونیستی و رسیدن به راهکار «۲-دولت» شد.

این دیپلمات ارشد امارات متحده عربی مدعی شد که جنگ در نوار غزه از سوی «افراطیون هر دو طرف در اسرائیل و در میان اعراب» برپا شده است.

با این وجود، قرقاش «خشونت سازمان‌یافته‌ای» را که فلسطینی‌ها با آن مواجه هستند، «مجرمانه و غیرقابل قبول دانست».

انتهای پیام