شناسهٔ خبر: 69673162 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری | لینک خبر

انتخاب عضو هیئت دانشگاه صنعتی سهند به عنوان برگزیده جشنواره همگرایی در علوم پزشکی منطقه ۲ کشور

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی سهند برگزیده جشنواره تجربیات موفق در همگرایی علوم و فناوری‌های پیشرفته پزشکی منطقه ۲ کشور شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه صنعتی سهند، در مراسم پایانی این جشنواره که در سالن اجتماعات مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی تبریز برگزار شد، طرح شبیه‌ساز روباتیکی معاینه پروستات طرح مشترک محمود آذغانی عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی سهند و سکینه حاج ابراهیمی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز یکی از سه طرح برتر بخش اساتید جشنواره معرفی شد.
این اختراع با ایجاد مشخصات بیماری‌های مختلف در غده پروستات، امکان انجام مکرر معاینه رکتال دیجیتال پروستات را در یک محیط شبیه‌سازی‌شده فراهم کرده و به این صورت مهارت معاینه رکتال دیجیتال را در کاربر خود ارتقا می‌بخشد و ارزیابی می‌کند.
۵۸ اثر از استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل به دبیرخانه جشنواره تجربیات موفق در همگرایی علوم و فناوری‌های پیشرفته پزشکی منطقه ۲ کشور در سه محور اصلی؛ محصولات سلامت‌محور، تجارب آموزشی و پژوهشی و مسابقه‌ایده‌های برتر دانشجویی ارسال‌ شده بود.
گفتنی است این جشنواره باهدف همکاری و همگرایی و استفاده از توانمندی‌های تخصص‌های مختلف برای حل مسائل و مشکلات و چالش‌های پیش روی علوم پزشکی و نظام سلامت برگزار شد.