به گزارش روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه ملایر، این رویداد دو روزه با هدف ترویج مباحث پایهای هوش مصنوعی و کارآفرینی و ایجاد فضای پرشور و نشاط علمی برگزار شد و به دلیل ماهیت عمومی آن، امکان حضور افراد با سطوح دانش مختلف فراهم بود.
رگزاری این بوت کمپ ترویجی، فضایی پرشور و نشاط علمی و انگیزه بخش برای مشارکتکنندگان ایجاد کرد تا بتوانند با موضوعات جدید و نوین دنیای فناوری و کارآفرینی آشنا شوند و در محیطی دوستانه به تبادل نظر بپردازند.
این رویداد نشان داد که فعالیتهای علمی ترویجی نه تنها بستری برای آشنایی ابتدایی با مباحث پیشرفته هستند بلکه فرصتی ارزشمند برای ایجاد انگیزه و اشتیاق به یادگیری در دانشجویان و اساتید به شمار می آیند. به ویژه برای دانشجویان علاقهمند به ورود به حوزههای تخصصی، چنین برنامههایی میتواند الهامبخش و محرکی برای دنبال کردن مباحث پیشرفته باشد.
برگزاری چنین رویدادهای ترویجی، در واقع پیشنیازی ارزشمند برای ورود به فعالیتهای تخصصیتر در آینده محسوب میشود و دانشجویان علاقهمند به مطالعه عمیقتر در زمینههای تخصصی هوش مصنوعی، میتوانند با درک کلی از مباحث پایهای، درک عمیقتری از مسیرهای تخصصی کسب کنند. این بوت کمپ به عنوان یک نقطه شروع در مسیر آموزش تخصصی هوش مصنوعی، در راستای توسعه علمی دانشگاه گام برداشته است.
این بوت کمپ ترویجی همچنین با هدف آشنایی دانشجویان با اصول کارآفرینی، مهارتهای نرم و فرصتهای نوآورانه در حوزه هوش مصنوعی برگزار شد. با توجه به اهمیت روزافزون اقتصاد دانشبنیان و ایجاد مشاغل جدید در حوزه فناوریهای نوین، دانشگاه ملایر با برگزاری چنین رویدادهایی گامی موثر در تربیت نسل کارآفرین و آشنا با بازار کار برداشته است.
در نهایت، استقبال چشمگیر شرکتکنندگان و بازخوردهای مثبت دانشجویان نشان از موفقیت این بوت کمپ و اهمیت رویدادهای علمی ترویجی در پیشبرد اهداف دانشگاه و توسعه علمی دانشجویان دارد.
رویداد در دو سطح و به صورت جداگانه برای اساتید و دانشجویان طراحی و برنامهریزی شده بود. در گروه اساتید ۴۰ نفر و در گروه دانشجویان ۱۶۰ نفر ثبت نام کرده بودند.
شعار این بوت کمپ آشنایی با هوش مصنوعی (Meet AI) بود و اسامی سخنرانان و عناوین سخنرانی آنها به شرح زیر است:
۱- غلامعلی منتظر عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس با موضوع: درنگی بر نفوذ هوش مصنوعی در آموزش و پژوهش دانشگاهی
۲- علی باستی عضو هیئت علمی و معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گیلان با موضوع: از ایده تا بازار (تجاریسازی فناوری)
۳- ابوالفضل عجمی پژوهشگر دوره دکترای مهندسی فناوری اطلاعات دانشگاه تهران با موضوع: نقشه راه ثبت ایدهها و شرکتهای فناورانه و هوشمند
۴- علی نوری عضو هیئت علمی دانشگاه ملایر با موضوع: هوش مصنوعی، ابزاری برای ارتقای تدریس و یادگیری در دانشگاه
۵- محسن اسماعیل بیگی عضو هیئت علمی دانشگاه ملایر با موضوع: ریاضیات یادگیری ماشین
۶- امید چترآبگون عضو هیئت علمی دانشگاه ملایر با موضوع: کاربرد شبکههای عصبی گرافی در پزشکی
۷- رضا رسولی پور کارشناسی ارشد روانشناسی دانشگاه تهران با موضوع: هوش مصنوعی در تحقیقات و پروژههای علمی
۸- آرین قره گزلو مدیرعامل شرکت دایا پردازان آریامن و دانشجوی دوره کارشناسی رشته علوم کامپیوتر دانشگاه ملایر با موضوع: آشنایی با پردازش تصویر در اتوماسیون صنعتی
گفتنی است با توجه به نظرسنجیهای به عمل آمده در انتهای بوت کمپ امید است با همت و تلاش اساتید حوزه هوش مصنوعی و حمایت دانشگاه بوت کمپ های علمی تخصصی دیگری در ادامه این رویداد در دانشگاه ملایر برگزار شود.