شناسهٔ خبر: 69672817 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

آغاز برداشت باقلای محلی (پاچ باقلا) در گیلان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: پیش بینی می‌شود کشاورزان استان امسال ۲۲ هزار تن پیله‌تر پاچ باقلا برداشت کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ صالح محمدی با بیان اینکه گیلان تنها استان تولیدکننده پاچ باقلا در کشور است، گفت: پیش بینی می‌شود کشاورزان گیلانی امسال با برداشت ۲۲ هزارتن باقلای محلی (پاچ باقلا) ۹۶۰ میلیارد تومان درآمد کسب کنند.

وی افزود: امسال پاچ باقلا پاییزه در ۷ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان از جمله شالیزار‌ها ، به‌عنوان کشت دوم پس از برداشت برنج و زمین‌های باغی کاشته شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان ، گفت: همه ساله در فصل بهار و پاییز در کلیه شهرستان‌های گیلان پاچ باقلا کشت می‌شود. 

صالح محمدی با بیان اینکه کشاورزان گیلانی از شهریورماه کشت پاییزه پاچ باقلا را در شالیزار‌ها و زمین‌های باغی خود آغاز می‌کنند، افزود: برداشت محصول پاییزه از نیمه مهرماه در استان آغاز می‌شود.

به گفته محمدی، مناطق عمده تولید این محصول در گیلان، شهرستان‌های رشت، تالش، آستانه‌اشرفیه و ماسال است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: کشت پاچ باقلا نقش مهمی در تأمین پروتئین گیاهی، اصلاح خاک و تثبیت ازت، به دلیل همزیستی با باکتری ریزوبیوم دارد.