به گزارش روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه سمنان، ؛معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سمنان در آئین آغاز به کار این نمایشگاه گفت: در صحنه اقتصاد، مهارت از مدرک بالاتر است و یکی از نیازهای ما در استان، نیروی متخصص و ماهر است .
محمدرضا صادقی با بیان اینکه استان سمنان بیشترین رقم ایجاد اشتغال را در کشور به خود اختصاص داده است افزود: باید نیازهای صنعت و جامعه شناسایی و دانشجویان را به کسب مهارت تشویق کرد تا پس از فارغالتحصیلی جذب بازار کار شوند .
وی برگزاری این نمایشگاه را بسیار ارزشمند برشمرد و گفت: مهارت غیر از علم است و برپایی چنین نمایشگاههایی باعث آشنایی و پیوند دانشجویان با جوانب مختلف فضای کسب و کار و تولید میشود .
رئیس مرکز کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه سمنان نیز با بیان اینکه نمایشگاه تا 22 آبان فعال است، به اهداف برگزاری این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: پیوند کارفرمایان و صاحبان صنایع که متقاضی جذب نیروهای علمی و تخصصی هستند با فارغالتحصیلان و دانشجویانی که به دنبال فرصتهای شغلی یا کارورزی هستند از اهداف اصلی برپایی این رویداد است.
مدرسی به دیگر اهداف برگزاری این نمایشگاه اشاره کرد و افزود: شبکهسازی بین صاحبان صنایع و واحدهای کسب و کار، شرکتهای دانش نیان و همچنین شکلگیری شبکه در بین دانشجویان و فارغالتحصیلان دارای شرایط احراز فرصتهای شغلی متنوع، از دیگر اهداف برگزاری این نمایشگاه است.
رئیس مرکز کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه سمنان گفت: این رویداد با ارائه فرصتهای شغلی موجود در فضای کسب و کار مشارکت کنندگان و حضور و شناسایی نیروهای کاری فارغالتحصیل و دانشگاهی، فضایی مناسب برای جذب نیروهای کارآمد توسط کارفرمایان و انتخاب مشاغل مورد علاقه کارجویان را فراهم میسازد و امکان ارائه و دریافت مستقیم رزومهها، بررسی اولیه آنها و حتی ارزیابی و مصاحبه اولیه هم میسر است.
رئیس مرکز کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه سمنان به برنامههای جانبی این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: یکی از برنامه های کاربردی پیشبینی شده، نشست تخصصی "بررسی فرصتها، چالشها و راهکارهای جذب نسل Z" است که با حضور مدیران و مسئولین منابع انسانی سازمانها، شرکتها و موسسات برپا میشود.
مدرسی افزود: کارگاه "شبیهسازی مصاحبه شغلی" برای دانشجویان، گفتگوی دانشجویان و فارغالتحصیلان با مدیران صنایع تحت عنوان "پیوند نسلها از تحصیل تا استخدام" و "داستان موفقیت و شکست" که با ارائه تجربیات فردی و کسب و کاری یک کارآفرین مطرح همراه خواهد بود و همچنین کارگاه "چیستی و کاربست مهارتها برای پل زدن بین دانشگاه و دنیای کار" چهار برنامه جانبی دیگر این رویداد هستند.
استاد کارآفرینی دانشگاه سمنان گفت: در بخش خصوصی نیز حدود 20 شرکت صنعتی استان برای معرفی فرصتهای شغلی خود و جذب نیروهای متخصص، مشارکت فعال دارند که گروه مپنا، خودروسازی فردا، کلران، آریا ترانسفور، پارمیدا، رزا استیل، سیم و کابل مغان ، تیراژه، ساتراپ، فنرلول دامغان و چند شرکت دانشبنیان از جمله آنها هستند.
مصطفی فضلی مشاور اجرائی رئیس دانشگاه سمنان نیز در آئین افتتاحیه این نمایشگاه گزارشی از موفقیتهای علمی این دانشگاه در سطح ملی و بینالمللی ارائه کرد و گفت: دریافت نشان ارزشمند سرو توسط سیفالله سعدالدین رئیس دانشگاه سمنان از سوی وزارت علوم و ایجاد نخستین مدرسه فناوری کشور در پارک علم و فناوری دانشگاه تنها گوشهای از موفقیتهای کسب شده این دانشگاه است .
وی همچنین از حضور کارفرمایان در این نمایشگاه برای ایجاد فرصتهای شغلی ارزشمند برای دانشجویان و جوانان قدردانی کرد .
گفتنی است، نمایشگاه کار تا کنون در دانشگاههای تهران، صنعتی شریف و امیرکبیر برگزار شده و با برپایی آنها فرصتهای همکاری و تعامل مستقیم بین دانشگاه و صنعت، پدید آمده است.
امکان دسترسی به اطلاعات بیشتر برای حضور و مشارکت در نمایشگاه کار سمنان برای علاقه مندان از طریق وب سایت Job.semnan.ac.ir فراهم است.