شناسهٔ خبر: 69664967 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: میراث آریا | لینک خبر

نمایش دست‌آفریده‌های هنرمندان قزوینی در نمایشگاه ملی صنایع‌دستی تهران

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قزوین از حضور هنرمندان شاخص و برندهای معتبر صنایع‌دستی این استان در سی‌وهفتمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی تهران خبر داد.

صاحب‌خبر -

به‌گزارش میراث آریا؛ علیرضا خزائلی روز دوشنبه ۲۱ آبان‌ماه ۱۴۰۳ با اشاره به برگزاری سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی تهران گفت: این نمایشگاه که از تاریخ ۲۳ لغایت ۲۶ آبان‌ماه جاری با شعار «روستاها، شهرها؛ محور وفاق و توسعه اقتصاد هویت بنیان» در تهران برگزار می‌شود، فرصتی مناسب برای معرفی، نمایش و عرضه هنر دست صنعتگران و فعالان عرصه صنایع‌دستی استان است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قزوین با تاکید بر حضور پررنگ استان در این نمایشگاه اظهار کرد: در غرفه اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قزوین که در سالن شماره ۲۷A  این نمایشگاه مستقر خواهد شد، ۲۰ هنرمند شاخص و برجسته دارای مهر اصالت جهانی و ملی و اساتید و پیشکسوتان این حوزه با معرفی و نمایش آثار خود در رشته‌های مختلف صنایع‌دستی حضور خواهند داشت.      ‌

او افزود: در کنار آن هر روز چند کارگاه تولید زنده آثار در رشته‌های مختلف با حضور هنرمندان برگزار خواهد شد و با توجه به ثبت ملی روستای اندج به‌عنوان روستای ملی گلیم الموت و نخستین روستای ثبت ملی استان قزوین بخشی در غرفه استان به معرفی، نمایش و اجرای زنده گلیم این منطقه اختصاص داده شده‌است.

خزائلی اضافه کرد: همچنین در غرفه استان با هدف معرفی و تاکید بر احیا و باززنده‌سازی رشته‌های درحال فراموشی تولید زنده ۳ رشته زره‌بافی، پاپیه‌ماشه و آینه‌کاری با حضور استادکاران این رشته‌ها اجرا خواهد شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با اشاره به دیگر رویدادهای غرفه استان قزوین افزود: روایتگری تاریخ و پیشینه صنایع‌دستی استان توسط هنرمند پیشکسوت این حوزه، معرفی و عرضه سوغات و شیرینی های سنتی قزوین، معرفی ظرفیت های بوم‌گردی استان و... از دیگر برنامه‌های غرفه استان در این نمایشگاه به‌شمار می‌رود.

او ضمن تقدیر از حمایت و همراهی  دستگاه‌ها و هنرمندان در برپایی غرفه استان خاطرنشان کرد: امیدواریم حضور صنعتگران در این نمایشگاه که با هدف حمایت از این عزیزان و در راستای معرفی و بازاریابی محصولات برپا شده بتواند نقشی موثر در رونق بازار صنایع‌دستی و شناساندن هنرمندان و آثار هنری به گردشگران داشته باشد.

انتهای پیام/