«محمود بصل» در این باره گفت: خارج کردن زخمیها و آسیب دیدگان حملات رژیم اشغالگر از زیر آوار در شمال نوار غزه با دشواری زیادی مواجه است و به دلیل دشوار بودن امدادرسانی، زخمیها جان خود را از دست میدهند.
سخنگوی سازمان امداد و نجات غزه افزود: آنچه درباره آواره کردن اهالی رفح روی داد، در جبالیا و مناطق شمال نوار غزه نیز تکرار میشود.
ساعاتی پیش نیز محمود بصل در گفت وگو با شبکه المیادین اعلام کرده بود: حملات رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه در چند ساعت گذشته بر منطقه جبالیا و به ویژه اطراف بیمارستان کمال عدوان متمرکز شده است.
وی افزود: کادر بیمارستان کمال عدوان به مدیر و چند پرستار محدود شده است، از سازمانها و نهادهای بین المللی خواسته ایم و میخواهیم که برای بازگرداندن نیروهای امداد و نجات و تیمهای پزشکی به شمال نوار غزه، بر رژیم صهیونیستی فشار وارد کنند.
سخنگوی سازمان امداد و نجات نوار غزه اظهار کرد: ۱۸ روز متوالی است که دشمن با بمباران از فعالیت نیروهای امدادی در شمال نوار غزه جلوگیری میکند.
بصل گفت: ۴۰۰ روز است که کشورهای عربی و جامعه جهانی ملت فلسطین را تنها گذاشته و رها کردهاند.
با ورود جنگ به چهارصد و یکمین روز خود، رژیم اشغالگر از پذیرش هرگونه توافقی خودداری می کند و این در حالی است که قطر اعلام کرده که مذاکرات راه به جایی نبرده است و دوحه با اشاره به سیاست «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که تعهدی در کار نیست و از تداوم مذاکرات به عنوان توجیهی برای تداوم جنگ سوء استفاده می شود.
العربی الجدید در این باره گزارش داد: همزمان، اشغالگران اسرائیلی، منفجر کردن منازل مسکونی در غزه را تشدید کرده و بسیاری از محله های مسکونی را به صحرا و تلی از خاک تبدیل کرده اند؛ هدف آنها این است که بافت جغرافیایی و جمعیتی این منطقه پس از پایان جنگ تغییر کند و مقاومت نتواند به محدوده جغرافیایی خاصی برگردد.
این درحالی است که در جدیدترین حملات، بمباران منازل در کوی «الصبره» در جنوب شهر غزه به شهادت و زخمی شدن شماری از فلسطینیان منجر شد و همزمان، جنگنده های رژیم صهیونیستی کمربند آتش اطراف بیمارستان «کمال عدوان» در شمال غزه ایجاد کردند.
با گذشت بیش از ۱۳ ماه از عملیات طوفان الاقصی و اسارت شماری از صهیونیستها به دست مقاومت فلسطین در نوار غزه، این رژیم با وجود تجاوز گسترده به این منطقه نه تنها نتوانسته است اسرای مذکور را آزاد کند، بلکه شمار زیادی از آنها در حملات هوایی و توپخانهای این رژیم به مناطق مختلف نوار غزه کشته شدهاند.
مخالفت بنیامین نتانیاهو با آتش بس در نوار غزه، امکان دستیابی به توافق برای آزادی اسرای صهیونیست در مقابل آزادی اسرای فلسطینی از زندانهای این رژیم را سلب کرده و این امر باعث اعتراض گسترده خانوادههای این اسرا در سرزمینهای اشغالی شده است.
در حالی که خانوادههای اسرای صهیونیست خواستار توافق با حماس برای آزادی آنها هستند، نتانیاهو که از محاکمه به اتهام فساد پس از پایان جنگ اطمینان دارد بر سر هرگونه توافقی در این باره مانع تراشی میکند و چند دوره مذاکره در این باره در قطر و مصر را به شکست کشانده است.