به گزارش مفدا بهشتی- به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و با همکاری مدیریت مشاوره مبتنی بر سبک زندگی اسلامی- ایرانی، همایش "مسیر همدلی۲" با هدف آشنایی والدین نودانشجویان با الزامات و شرایط جدید فرزندان در محیط دانشگاه و ایجاد سازوکار ارتباط مستمر با والدین جهت ارتقاء کیفی و کمی وضعیت روانشناختی، فرهنگی و اجتماعی دانشجویان و با حضور دکتر زالی رئیس دانشگاه، دکتر محمد علی جوادی استاد چشمپزشکی، دکتر اسماعیلی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، دکتر حمید یعقوبی و جمعی از اعضای هیئت رئیسه، مدیران و مسئولان و شرکت پرشور والدین نودانشجویان روز یکشنبه ۲۰ آبان ماه، در سالن همایش های بین المللی امام خمینی (ره) دانشکده پزشکی برگزار گردید.
در ابتدای این برنامه دکتر اسماعیلی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه ضمن تبریک به نودانشجویان بهشتی از خانواده ها بویژه والدین آنان بخاطر تلاش های شبانه روزیشان در حصول موفقیت فرزندانشان قدردانی نمود.وی با اشاره به قسمت های مختلف مجموعه معاونت دانشجویی و فرهنگی افزود:
فراهم کردن امکانات جهت شکوفایی استعداد ها و موفقیت همه جانبه دانشجویان با تکیه بر زیرساخت های دانشگاه از اهداف اساسی این معاونت می باشد.دکتر اسماعیلی بیان کرد:
اولین مورد که در بدو ورود دانشجویان مورد توجه قرار می گیرد، موضوع سلامت ورودی های جدید می باشد که این مهم در مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویان و از طریق غربالگری سلامت انجام می شود.معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه با تشکر از مدیریت مشاوره مبتنی بر سبک زندگی اسلامی ایرانی دانشگاه در برگزاری این همایش اذعان کرد: این مدیریت ارتباط سه جانبه دانشجویان، معاونت دانشجویی و فرهنگی و والدین را برقرار نموده و با برگزاری کارگاه ها و وبینارهای مختلف ویژه دانشجویان سعی در ارائه خدمات مشاوره ای و روان درمانی به دانشجویان دارد.
همچنین دفتر ارتباط با خانواده این مدیریت مختص والدین دانشجویان بوده و با ایجاد تعامل با والدین آمادگی ارائه خدمات مشاوره ای به والدین و کسب راهنمایی لازم از والدین می باشد. هر چقدر تعامل میان این سه حوزه بیشتر باشد درنهایت دانشجویان سلامت جسم و روان بیشتری داشته و والدین به آمال و آرزوهای خود در ارتباط با فرزندان خود نائل خواهند شد.
دکتر اسماعیلی بیان کرد: چالش های روانشناختی یک مسئله جهانی بوده و از مهم ترین جالش هایی که دانشجویان در بدو ورود به دانشگاه با آنها مواجه می شوند می توان به افسردگی، اضطراب، تاب آوری، شکست های ارتباطی، مشکلات هویتی، نداشتن ارتباط صمیمانه، رشد تک بعدی، آسیب های مربوط به دوری از خانواده اشاره کرد که تمامی این مسائل از طریق ارتباط تنگاتنگ با مدیریت مشاوره رفع خواهد شد.
وی در ادامه به معرفی مدیریت تربیت بدنی پرداخته و تصریح کرد: این مدیریت در رشد و شکوفایی دانشجویان مستعد در زمینه های مختلف ورزشی اهتمام ورزیده و مقام های قهرمانی مختلفی توسط دانشجویان کسب گردیده است.معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، مدیریت تعالی فرهنگی و فوق برنامه را یکی از ارکان مهم عنوان کرد و گفت: این مدیریت نیز با دانشجویان با تشکل های اسلامی، کانون های فرهنگی، برگزاری اردوهای جهادی، چاپ نشریات، برگزاری جشنواره های مختلف مانند سیمرغ و قرآن و عترت باعث شکوفایی استعداد های فرهنگی، ادبی، هنری، سیاسی، و . . . دانشجویان گردیده و باعث شکوفایی همه جانبه آنان می شود.
کما اینکه در سال جاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی موفق به کسب مقام دوم در جشنواره ملی قرآن و عترت شد.
ایشان ادامه داد: مدیریت امور دانشجویی دانشگاه با داشتن امکاناتی مانند ایاب ذهاب، تغذیه، تخصیص وام های دانشجویی و . . . اهداف رفاهی معاونت را تامین می کند.
معاون دانشجویی و فرهنگی تاکید کرد: در زمینه انضباطی نیز با طراحی، برنامه ریزی و آگاهی سازی از طریق کارگاههای مختلف آموزشی به پیشگیری از تخلفات انضباطی دانشجویان مبادرت می شود.در پایان دکتر اسماعیلی ضمن اشاره به دفتر ارتباط با دانشجویان و نقش آن در تسهیل فرآیند رسیدگی به امور دانشجویان، جهت تمامی دانشجویان موفقیت و برای والدین آنان سربلندی آرزو نمود.