به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،دکتر حسین رستگار، رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو، در این خصوص توضیح داد که نظارت بر حلیت و نوع گوشتهای غیرفرآوریشده، بهویژه گوشتهای حیوانی، مستقیماً به سازمان غذا و دارو مرتبط نمیشود. وی مسئولیت این نظارتها را به سازمانهایی مانند سازمان دامپزشکی و اتحادیه رستورانداران ارجاع داد و افزود: «نظارت بر رعایت معیارهای حلال در مواد غذایی غیر فرآوریشده بر عهده نهادهای مرتبط است.»
رستگار در ادامه به فرآوردههای غذایی فرآوریشده اشاره کرد و گفت که سازمان غذا و دارو از طریق اعطای نشان «حلال» و «سیب سلامت» به محصولات غذایی، کیفیت، ایمنی و حلیت این محصولات را تضمین میکند. او تاکید کرد که این نشانها بهطور مشخص محصولات غذایی را که از نظر ایمنی و حلیت تایید شدهاند، شناسایی میکنند. «مصرفکنندگان با توجه به این نشانها میتوانند با اطمینان خاطر محصولات حلال را انتخاب و مصرف کنند.»
رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال در ادامه تاکید کرد که فرآوردههای گوشتی غیر بهداشتی و حرام نمیتوانند مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو را دریافت کنند و افزود: «ما انتظار داریم که ارگانهای مسئول با توجه به وظایف خود، دقت بیشتری در نظارت بر این محصولات داشته باشند و با متخلفان بهطور جدی برخورد کنند.»
سازمان غذا و دارو با توجه به نظارت دقیق خود بر فرآوردههای غذایی فرآوریشده، از مصرفکنندگان خواسته است که برای اطمینان از حلال بودن محصولات غذایی، به نشانهای معتبر سیب سلامت و حلال توجه کنند و از خرید غذاهای غیر فرآوریشده که حلال بودن آنها تایید نشده، خودداری کنند.