شناسهٔ خبر: 69650362 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

بهره‌گیری از ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی برای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان ایلام

در نشست سرپرست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و رئیس جهاد دانشگاهی ایلام بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های این نهاد در راستای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان تأکید شد.

صاحب‌خبر -

«محمد پاکزاد» رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام  امروز یکشنبه ۲۰ آبان‌ماه ۱۴۰۳،  در دیدار با سرپرست جدید سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان با اشاره به ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی به‌عنوان یک نهاد انقلابی و علمی، همواره در راستای توسعه کشور و استان‌ها اهتمام ویژه‌ای داشته و در استان ما نیز، جهاد دانشگاهی با بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی، به دنبال ایجاد ارزش افزوده و رفع نیازهای جامعه است.   

وی به برنامه‌ها و اولویت‌های این واحد سازمانی در استان اشاره کرد و گفت: در حوزه سلامت و تندرستی، راه‌اندازی مرکز جامع سلامت بانوان و به ویژه مرکز غربالگری سرطان پستان، گامی مهم در ارتقای سطح سلامت این قشر مهم در جامعه است و در تلاش هستیم با تکیه بر ظرفیتهای موجود در جهاد دانشگاهی زمینه خدمت رسانی به هم‌استانی‌های عزیز را فراهم کنیم.

رئیس جهاد دانشگاهی ایلام با تشریح ظرفیت‌های این نهاد در حوزه اشتغال و کارآفرینی افزود: با اجرای طرح‌های توانمندسازی شغلی مانند طرح «صدف» و برگزاری رویدادهای کارآفرینی، به دنبال ایجاد فرصت‌های شغلی برای جوانان و همچنین توسعه زیست‌بوم نوآوری در استان با استفاده از دانش فارغ‌التحصیلان و نخبگان بومی هستیم.

پاکزاد بر ضرورت توسعه علمی و فناوری استان به‌ویژه در حوزه اقتصاد دانش‌بنیان تأکید کرد و گفت: با ایجاد مرکز رشد و حمایت از شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان، جهاد دانشگاهی ایلام توانسته است زمینه توسعه فناوری‌های نوین و تجاری‌سازی دستاوردهای پژوهشی در استان را به طور مؤثر فراهم سازد.

وی با اشاره به ظرفیت‎‌های آموزشی جهاد دانشگاهی با هدف توسعه منابع انسانی در استان بیان کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی، توانمندسازی مدیران و ارائه خدمات منابع انسانی از دیگر اولویت‌های جهاد دانشگاهی است.

رئیس جهاد دانشگاهی ایلام بر آمادگی این نهاد برای همکاری در طرح‌ها و برنامه‌های استانی با بهرگیری از توانمندی‌های جهاد دانشگاهی در کشور تأکید و تصریح کرد: این نهاد آمادگی کامل دارد تا در راستای تحقق اهداف توسعه استان با سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی تعامل نزدیکی داشته باشد و امیدواریم با این همکاری مشترک بتوانیم در جهت توسعه پایدار استان گام‌های سازنده‌ای برداریم.
«روح‌الله نورمحمدی» سرپرست مدیریت و برنامه‌ریزی ایلام نیز در این دیدار با معرفی نقش این سازمان در راهبری دستگاه‌های اجرایی استان، اظهار کرد: لازمه عملکرد موفق این سازمان در اجرای وظایف خود، برنامه‌ریزی دقیق و جامع با بررسی‌ همه جوانب در راستای توسعه بهتر و بیشتر استان و فارغ از تصمیم‌های آنی است.

وی با اشاره به اینکه همه حوزه‌های توسعه‌ای استان ایلام نظیر کشاورزی، صنعت نفت و گاز، پتروشیمی، معادن، راه‌سازی نیازمند کار علمی، تحقیقی و پژوهشی برای رشد و شکوفایی بیشتر است، گفت: در مسیر توسعه استان در ابتدای راه قرار داریم و این، وظیفه ما را دوچندان کرده تا در این زمینه‌ها مطالعات جدی داشته باشیم و بر اساس این داده‌ها در سریع‌ترین زمان به سوی پیشرفت و آبادانی حرکت کنیم.

سرپرست مدیریت و برنامه‌ریزی ایلام بر ضرورت تهیه اطلس سرمایه‌گذاری استان ایلام به منظور رونق اقتصادی و بهبود چرخه اقتصادی بازار تأکید کرد و افزود: اگر زمینه‌های سرمایه‌گذاری در استان با توجه به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این منطقه به طور دقیق مشخص باشد می‌توان درآمد - سرانه خانوار را توسعه دهیم، به عنوان مثال در صورتی که زنجیره‌های پایین‌دست صنعت پتروشیمی را محقق کنیم، می‌توانیم درآمد-سرانه را در سهم خانوار مشارکت دهیم و در این راستا درآمد دولت نیز که مرتبط با درآمد مالیاتی است ارتقاء پیدا می‌کند.

نورمحمدی در پایان به استفاده از ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی در استان تأکید و تصریح کرد: در این زمینه از طرح‌های علمی، تحقیقاتی و پژوهشی این نهاد در راستای توسعه و رونق اقتصادی استان به‌ویژه اقتصاد دانش‌بنیان با مشارکت کارشناسان مجرب سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استقبال خواهیم کرد.

انتهای پیام