شناسهٔ خبر: 69647438 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو:

محصولات فرآوری‌شده دارای نشان سیب سلامت را خریداری کنید

تهران- ایرنا- رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو با اشاره به احتمال عرضه غذاهای حرام‌گوشت در برخی رستوران‌ها و فروشگاه‌های برخط تاکید کرد که نظارت بر حلیت این محصولات در حیطه مسوولیت نهادهای دیگر است و از مصرف‌کنندگان خواست تنها محصولات فرآوری‌شده دارای نشان سیب سلامت را خریداری کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از سازمان غذا و دارو، حسین رستگار روز یکشنبه افزود: نظارت بر حلیت و نوع گوشت‌های غیرفرآوری‌شده بطور مستقیم به سازمان غذا و دارو مربوط نمی‌شود.

وی ادامه داد:مسوولیت نظارت بر عرضه و رعایت معیارهای حلال در مواد غذایی غیرفرآوری‌شده، به‌ویژه محصولات حیوانی، بر عهده نهادهایی نظیر سازمان دامپزشکی و اتحادیه رستوران‌داران است.

رستگار در خصوص فرآورده‌های حلال گفت: سازمان غذا و دارو از طریق نشان «حلال» و «سیب سلامت» تلاش می‌کند که کیفیت و ایمنی محصولات غذایی فرآوری‌شده‌ای که دارای این نشان‌ها هستند، تضمین شود. این نشان‌ها بیانگر تعهد سازمان به ارائه محصولاتی هستند که از نظر ایمنی، سلامت و حلیت مورد تایید قرار گرفته‌اند.

وی تصریح کرد: مصرف‌کنندگان با توجه به این نشان‌ها می‌توانند با اطمینان خاطر محصولات حلال را انتخاب و مصرف کنند.

رستگار تصریح کرد: فرآورده‌های گوشتی غیربهداشتی و حرام نمی‌توانند مجوزهای لازم را از سازمان غذا و دارو دریافت کنند. انتظار می‌رود ارگان‌های مسوول به وظایف خود و اعتبار سازمانی‌شان توجه بیشتری داشته باشند و با متخلفان به‌طور جدی برخورد کنند.

به گزارش ایرنا، بررسی ارزیابی و انجام آزمون فرآورده‌های سلامت محور به منظور صدور تاییدیه حلال به عنوان یکی از شاخصه‌های اصلی سلامت و ا صالت کالا محسوب می‌شود و تاکنون بیش از ۳۰۰ مجوز برای محصولات حلال از سوی سازمان غذا و دارو صادر شده است.