به گزارش شمانیوز :ترشی کدو حلوایی یک چاشنی خوشمزه و متفاوت است که به دلیل طعم شیرین و بافت نرمی که دارد، مورد علاقه بسیاری از افراد قرار میگیرد.ترشی کدو حلوایی معمولاً با استفاده از کدو حلوایی، سرکه، شکر، ادویهجات و گاه سیر و زنجبیل تهیه میشود.ترشی کدو حلوایی را میتوان به عنوان یک مکمل خوشطعم برای انواع غذاها، بهویژه غذاهای گوشتی و سنگین، استفاده کرد.تهیه ترشی کدو حلوایی در خانه امکانپذیر است و میتوان آن را در شیشههای استریل نگهداری کرده و مدت زمان طولانی از آن استفاده کرد.
مواد لازم
مواد اولیه | مقدار مورد نیاز |
کدو حلوایی | ۱ کیلوگرم |
سرکه | ۲ لیوان فرانسوی دستهدار |
چوب دارچین | ۱ عدد |
دانه فلفل سیاه | ۱۰ عدد |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
پوست لیموترش | ۱ عدد |
زنجبیل تازه و ساطوری خرد شده | ۱/۲ قاشق چایخوری |
طرز تهیه
در طرز تهیه ترشی کدو حلوایی، اولین کار این است که کدو حلواییها را به خوبی بشویید، پوست آنها را بگیرید و تخمهها را جدا کنید. کدوها را به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید.
سرکه را در ظرفی ریخته و روی شعله بگذارید. پوست لیموترش و زنجبیل را به صورت خلالی خرد کنید و در سرکه بریزید. دانه فلفل سیاه و نمک را نیز به سرکه اضافه کنید.
در ادامه طرز تهیه ترشی کدو حلوایی شکر و دارچین را به قابلمه سرکه اضافه کنید و اجازه دهید شکر با حرارت سرکه، حل شود. سپس کدو حلوایی را به مواد درون قابلمه اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه روی شعله بگذارید تا ترشی کدو حلوایی هندی بپزد.
بعد از خاموش کردن گاز صبر کنید ترشی کدو حلوایی در قابلمه خنک شود. سپس ترشی کدو حلوایی را در یک بطری شیشهای خشک و تمیز بریزید و در یخچال نگه دارید.