شفقنا- روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: بطلان این نظریه، که برای مثال جمهوریخواهان جنگطلبند و دموکراتها نه، در همین دوره ریاست جمهوری بایدن مشخص شد و ثابت گردید که جناحهای سیاسی این کشور در پیگیری اهداف توسعهطلبانه و استکباری آمریکا، هیچ ابایی از جنگافروزی و زیر پا نهادن قوانین و منشورها ندارند. کارنامه و نقش رئیس جمهوری وابسته به دمکراتها در نسلکشی غزه و دست داشتن در کشتار دهها هزار فلسطینی و اقدامات تروریستی به تنهایی کافی است تا ثابت شود نظریه فوق، و تفاوت بین جناحهای سیاسی آمریکا، بیاساس است.
به گزارش شفقنا، روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله خود اینگونه آورده است:
بسمالله الرحمن الرحیم
هفته را با «روز ملی مبارزه با استکبار» آغاز کردیم؛ روزی که یادآور سه خاطره و حادثه شاخص تاریخی در مسیر انقلاب اسلامی ایران است. به همین مناسبت رهبر انقلاب طی سخنانی در دیدار با جمعی از دانشآموزان به مناسبت سالگرد 13 آبان، مقابله ملت ایران با آمریکا و سایر گردنکشان و جهانخواران را حرکتی صحیح، عُقلایی و منطبق بر منطق بینالمللی دانسته و گفتند: «اکنون استمرار این حرکت، در گرو پیشرفت علمی و فناوری و برخوردار از نقشه راه است که جوانان باید با تقویت فکری و علمی به آن دست یابند».
در این هفته و در گیر و دار بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکای درباره جزایر ایرانی خلیج فارس که در سایه بیعملی سالیان اخیر دستگاه دیپلماسی کشورمان در قبال این ادعا و واگذاری امتیازات و قراردادهای میلیاردی حکام اماراتی به اروپائیها صورت گرفت، دولت مصمم شد موضوع حاکمیت جمهوری اسلامی ایران بر جزایر سهگانه تنب بزرگ، کوچک و ابوموسی را با جدیت و اولویت بیشتری در دستور کار قرار دهد و در همین راستا وزیر راه با حضور در جزیره ایرانی ابوموسی کلنگ آغاز عملیات احداث 110 واحد مسکونی را به عنوان فاز اول یک طرح بزرگ شهرکسازی به زمین زد و همچنین قرار شد به منظور جذب جمعیت بیشتر در این جزیره، اقدامات دیگری از قبیل افزایش امکانات رفاهی و برقراری امکانات حمل و نقل هوایی و دریایی به ابوموسی صورت بگیرد.
هفته جاری مسئولان امنیتی و انتظامی در گزارشی، خبر از دستگیری و هلاکت عوامل حمله به ماموران نیروی انتظامی در تفتان که منجر به شهادت 10 تن از نیروهای مرزبانی در استان سیستان و بلوچستان شد، دادند که هرچند میتواند اقدامی ضربتی علیه عوامل مخل امنیت در این استان باشد ولی به تنهایی کافی نیست و باید با مجموعهای از تدابیر انتظامی از قبیل مسدود کردن مرزهای شرقی و کنترل هوشمند آن، هرچه زودتر تکمیل شود.
در این هفته شاهد گذشت چهل روز از شهادت عالم مجاهد، مبارز نستوه و سید مقاومت، شهید سیدحسن نصرالله دبیرکل سابق حزبالله لبنان بودیم. چهل روز قبل این اسطوره پایداری به دست خبیثترین جنایتکاران تاریخ و در اقدام تروریستی رژیم منحوس صهیونیستی به فیض شهادت نائل آمد و به جمع یاران شهیدش پیوست.
بیاغراق، وی که با درایت و هوشمندی کمنظیر توانسته بود مقاومت را در منطقه تحکیم بخشیده و ستونهای رژیم صهیونیستی را به لرزه درآورد، از آنچنان جایگاه و نقش پررنگی در سیاستهای منطقهای برخوردار شد که به یکی از چهرههای بزرگ و تاثیرگذار خاورمیانه تبدیل گردید و به عنوان یک استراتژیست برجسته در برابر مطامع رژیم صهیونیستی و نیروهای خارجی در منطقه ایستاد و از کیان اسلام و منافع مسلمانان حمایت کرد.
سید مقاومت در سه دهه اخیر به دلیل ضرباتی که در طول دوران رهبری مقاومت، به ویژه در جریان عقبنشینی رژیم صهیونیستی از خاک لبنان و همچنین جنگ 33 روزه بر هیمنه این رژیم وارد کرد، برای سالیان متمادی در فهرست ترور صهیونیستها قرار داشت ولی هر بار نقشه ترور وی با شکست مواجه میشد، تا اینکه در ششم مهرماه در پی حمله وحشیانه جنگندههای رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت، او به دیگر اسطورههای مقاومت پیوست و برای همیشه در تاریخ منطقه و جهان ماندگار شد.
در صحنه بینالمللی، ادامه حملات رژیم صهیونیستی به لبنان و فلسطین اشغالی، اقدام ضدانسانی رژیم صهیونیستی علیه آژانس کمکرسانی «آنروا» و انتخابات آمریکا، اهم رویدادهای هفته را تشکیل میدادند.
رژیم صهیونیستی در تداوم اقدامات مخرب و ضدانسانی خود، سیاست «محو روستاها و شهرکها» در جنوب لبنان را پیش گرفته و در راستای آن، طی یک ماه گذشته 37 روستا و شهرک را با خاک یکسان کرد. طبق نقشهای که صهیونیستها برای لبنان طراحی کرده و در حال اجرای آن هستند، این رژیم قصد دارد منطقه وسیعی در خاک لبنان را خالی از سکنه ساخته و آنرا به صورت حائل با سرزمینهای اشغالی درآورد تا به زعم خود از حملات مبارزان مقاومت اسلامی لبنان در امان بماند که در مقابل، رزمندگان حزبالله با تشدید حملات به اهداف نظامی رژیم صهیونیستی درصدد خنثی ساختن این توطئه میباشند.
در فلسطین اشغالی و مشخصاً در شمال غزه نیز، رژیم صهیونیستی به کشتار فلسطینیهای بیدفاع ادامه میدهد. بنا به گزارش سازمان ملل، اکنون همه مناطق شمال نوار غزه، از هر لحظه در معرض بمباران و انفجار قرار دارند. شمار شهدای جنایات صهیونیستها در غزه 43 هزار و 400 نفر فراتر رفته و به سبب بیعملی و سکوت مجامع جهانی هیچ افقی برای پایان این نسلکشی به چشم نمیخورد. بروز قحطی و گرسنگی، وجه دیگر ناشی از جنایات صهیونیستها میباشد و بنا به اعلام برنامه جهانی غذا، 90 درصد ساکنان نوار غزه بدون غذا هستند. اقدام ضدانسانی تلآویو در قطع رابطه با آژانس امدادرسانی «آنروا» بر عمق فاجعه افزوده است. کنست رژیم صهیونیستی هفته جاری با تصویب قانونی رسماً قطع همکاری با آنروا را به سازمان ملل اعلام کرد. این اقدام، هرچند با محکومیت گسترده جهانی مواجه شده ولی تاثیری در تغییر موضع رژیم صهیونیستی نداشته است. آژانس آنروا که در سال 1328 تاسیس شده، از معدود موسساتی است که توانسته بود به خدماترسانی به فلسطینیها ارائه دهد.
برکناری وزیر جنگ رژیم صهیونیستی توسط نتانیاهو، واقعه دیگر مرتبط با حوادث منطقه است که به اختلاف نظر در داخل کابینه اسرائیل مربوط میشود. صاحبنظران معتقدند این برکناری، دست جناح تندروی کابینه نتانیاهو را برای ادامه جنگ بازتر میکند.
مهمترین رویداد هفته، انتخابات آمریکا و حواشی آن بود که بخش عمده اخبار و گزارش رسانههای جهان را به خود اختصاص داد. سرانجام پس از چندین ماه کش و قوس و لفاظیهای مبارزات انتخاباتی، دونالد ترامپ در انتخابات روز سهشنبه بر کامالا هریس، نامزد دموکراتها پیروز شد و برای دستکم 4 سال دیگر بر مسند قدرت در آمریکا نشست. ترامپ با کسب حدنصاب 270 رای الکترال، اکنون چهل و هفتمین رئیس جمهور آمریکا شده است. این دوره از انتخابات آمریکا به دلایل مختلف، از حساسیت بالا و حاشیههای فراوان همراه بود. ترامپ، که یک دوره سابقه ریاست جمهوری را نیز دارد با حوادثی که در دوره قبل ریاست جمهوری آمریکا بخصوص هجوم هوادارانش به کنگره به وقوع پیوست تا مرحله دستگیری و بازجویی رفت ولی سرانجام با اعمال نفوذ شبکههای قدرت در حزب جمهوریخواه توانست خود را از مهلکه نجات داده و وارد رقابت انتخاباتی شود.
در مورد اینکه آیا با روی کار آمدن ترامپ تفاوت عمدهای در سیاستهای آمریکا به وقوع خواهد پیوست، عمده ناظران این عقیده را ندارند و بر این باورند که تغییر عمدهای رخ نخواهد داد و اساساً سیاستهای کلان را مراکز قدرت مشخص تعیین میکنند و شاید در تاکتیکها تفاوتی ایجاد شود.
بطلان این نظریه، که برای مثال جمهوریخواهان جنگطلبند و دموکراتها نه، در همین دوره ریاست جمهوری بایدن مشخص شد و ثابت گردید که جناحهای سیاسی این کشور در پیگیری اهداف توسعهطلبانه و استکباری آمریکا، هیچ ابایی از جنگافروزی و زیر پا نهادن قوانین و منشورها ندارند. کارنامه و نقش رئیس جمهوری وابسته به دمکراتها در نسلکشی غزه و دست داشتن در کشتار دهها هزار فلسطینی و اقدامات تروریستی به تنهایی کافی است تا ثابت شود نظریه فوق، و تفاوت بین جناحهای سیاسی آمریکا، بیاساس است.