به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، غلامحسین محمدی در حاشیه امضای تفاهم نامه با سازمان منطقه آزاد کیش، گفت: براساس برنامه هفتم، ۵۰ درصد مشاغل باید مهارتی باشند.
او با بیان اینکه زیست بوم فنی و حرفهای به سمت تعریف دورههای دوگانه آموزشهای عملی و نظری در جوار کارگاهی خواهد بود، گفت: زیرساختهای فنی و حرفهای در کشور مناسب است و مناطق آزاد با توجه به ظرفیتهای خوبی که دارند براساس زیست بوم منطقه به نیروی کار مهارت آموزش داده میشود.
سرپرست سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور به آموزش جامعه هدف آموزشهای فنی و حرفهای بویژه برای سربازان، گفت: با مشارکت ستاد کل نیروهای مسلح با شعار هر سرباز یک مهارت، سالیانه به دویست هزار سرباز، آموزشهای فنی و حرفهای ارائه میشود تا پس از فراغت از خدمت وارد بازار کار شوند.
محمدی گفت: دولت پارسال هزار و هشتصد میلیارد تومان از منابع تبصره ۲ برای پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به سربازان اختصاص داد و تلاش داریم تا این مبلغ را افزایش دهیم.
سرپرست سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور گفت: هم اکنون ۹ هزار استاندارد شغلی در هفتصد مرکز فنی و حرفهای آموزش داده می شود و در مجموع آموزشها در سال یک میلیون نفر دوره برگزار می شود.
محمدی به فعالیت ۴۵ هزار آموزشگاه فنی و حرفهای در کشور اشاره کرد و افزود: این آموزشگاهها هم در سال حدود یک و نیم میلیون نفر دوره کلاسهای آموزشی برگزار میکنند و براساس پایشهای انجام شده ۵۰ درصد کسانی که مهارت آموزی میشوند وارد بازار کار میشوند.
سرپرست سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور از تلاش برای تصویب طرحی برای مشارکت خیران در توسعه زیر ساختهای فنی و حرفهای خبر داد و گفت: براساس این طرح و با کمک مجلس شورای اسلامی، اشخاص با کمک به توسعه زیر ساختهای فنی و حرفهای می توانند در حوزه مالیاتی تسهیلات ویژه ای بهره مند شوند.
نظر شما