رئال مادرید و آث میلان یکی از مهمترین دیدارهای لیگ قهرمانان اروپا را برگزار کردند. مصافی که پایان آن یک نتیجه تلخ را برای کارلو آنچلوتی به همراه داشت؛ چراکه کهکشانیها کماکان رو به افول حرکت میکنند و مقابل حریف ایتالیایی خود که در رده پایینتری در جدول این مسابقات حضور دارد، نتوانستند به برد برسند تا در بحرانیترین روزهای خود قرار بگیرند. با این نتیجه تلخ مقابل میلان، رئال مادرید با 6 امتیاز از چهار بازی در رده هفدهم جدول 36 تیمی لیگ قهرمانان اروپا جای گرفته و با توجه به دو بازی سخت بعدی آنها مقابل لیورپول و آتالانتا، کار شاگردان کارلو آنچلوتی برای قرارگرفتن بین هشت تیم نخست و صعود مستقیم به مرحله بعد دشوار شده است.
رئالیها هو شدند
سانتیاگو برنابئو شروع به نشان دادن علائم خستگی از این وضعیت رئال مادرید کرده است که این فصل هنوز نتوانسته هیچکدام از مشکلاتش را حل کند. در بازی مقابل میلان جزئیات معناداری دیده شد؛ مانند هو کردن بازیکنان تیم، به ویژه شوآمنی پس از صحنه گل اول ایتالیاییها. حتی وینیسیوس که شریک جرم شوامنی در آن صحنه بود، وقتی که با دستان خود از هواداران خواست که تیم را تشویق کنند، نتوانست همراهی آنها را به دست آورد. برنابئو معمولا به کامبکها اعتقاد دارد. حتی وقتی شرایط بسیار سخت است، مانند همین بازی که نتیجه سه بر یک به سود میلان و تنها 15 دقیقه از بازی باقی مانده بود. با این حال هواداران زودتر از پایان بازی استادیوم را ترک کردند و از عملکرد تیم بسیار ناراضی بودند. در برخی لحظات بازی، اعتراضهایی از آنها به دلیل انفعال در حمله و دفاع شنیده شد. بدون شک در نیمه دوم بود که هواداران بیشتر خشمگین شدند، به خصوص وقتی که رئال با دو گل عقب بود و برنامهای نداشت. در حال حاضر، به نظر میرسد که هواداران در مقابل برخی از بازیکنان مهمتر مانند امباپه سکوت کردهاند. امباپه مقابل ایتالیاییها تلاش کرد و خطر ایجاد کرد، اما در برخی از صحنهها دقت کافی نداشت، اما هواداران نسبت به او اعتراضی نکردند. هواداران شکست مقابل بارسلونا را تحمل کردند، چراکه امیدوار بودند شرایط در هفتههای آینده بهتر خواهد شد اما آنها دیدند که رئال با وجود ۱۰ روز استراحت، برابر میلان منفعل است و به همین دلیل صبرشان به اتمام رسید و علیه بسیاری از بازیکنان موضع گرفتند.
آنچلوتی به آخر راه رسید؟
قهرمان اروپا، در چمپیونزلیگ پس از دو سال در برنابئو سقوط کرد، سقوطی که نشاندهنده وضعیت بحرانی است و شاید حتی منجر به اخراج کارلو آنچلوتی شود. آنها فصل را پر از مشکل آغاز کردند و کارلتو قول داد همه چیز حل شود اما شکست در الکلاسیکو نشان داد همه چیز بدتر شده است! میلان، دشمن قدیمی، دوباره رئال را در وضعیت بدی قرار داد. حالا باید دید واکنش مدیران به شرایط تیم چیست. پس از الکلاسیکو گفته شد که فلورنتینو پرز چنین باختهایی را فراموش نمیکند و حالا او شاهد یک باخت دیگر از تیمش در رقابتی بود که تاج آن را بر روی سر دارند. باید دید کارلو و رئال از هم جدا میشوند یا مرد ایتالیایی فرصت دوبارهای برای جبران به دست میآورد.
رد پای فصل بد نقل و انتقالات
با اینکه فلورنتینو پرز، رییس باشگاه رئال مادرید در پنجره تابستانی امسال با خرید امباپه و اندریک، عملکرد خودش را عالی میدید اما حالا با گذشت حدود ۱۰ هفته از شروع بازیهای باشگاهی، کهکشانیها نه تنها نسبت به فصل قبل خود پیشرفت نداشتند بلکه پسرفت عجیبی هم کردهاند و آمارهای تلخی را در هفته اخیر به جا گذاشتهاند. باوجود اینکه نقدهای فنی زیادی به کارلو آنچلوتی سرمربی ایتالیایی لوسبلانکوس شده اما به نظر میرسد اساس نتایج این فصل رئال، تصمیمات اشتباه کادر مدیریتی در نقل و انتقالات امسال است.
فصل گذشته رئال مادرید پس از مصدومیت طولانیمدت ادر میلیتائو و داوید آلابا در خط دفاعی دچار مشکل شد اما کارلتو با استفاده از شوامنی و ناچو این ضعف را پوشش داد. در فصل نقل و انتقالات مدیران رئال اجازه جدایی به ناچو مدافع باتجربهشان را دادند چون فکر میکردند انتقال لنی یورو، مدافع بااستعداد فرانسوی نهایی خواهد شد، اما ناچو به القادسیه عربستان رفت و لنی یورو سر از منچستریونایتد درآورد تا دست مدیران رئال در پوست گردو باقی بماند. فلورنتینو پرزبعد از شکست در پروژه جذب یورو با این بهانه که مدافع جوان باکیفیتی در دسترس نیست، بازیکنی در این پست نخرید تا رئال حالا در وسط فصل از ضعف خط دفاعیاش رنج ببرد. خط دفاعی حالا با مصدومیت طولانیمدت دنی کارواخال در سمت راست خودش هم شکننده شده است.
همچنین یکی از اتفاقات مهم پایان فصل گذشته فوتبال اروپا خبر خداحافظی تونی کروس از مسطیل سبز بود. نبود بازیساز اصلی و رهبر ارکستر خط میانی مادرید در هر بازی به چشم میآید. کادر مدیریتی رئال برنامه داشتند از بین مودریچ و کروس یک نفر فصل بعد در تیم بماند، اما فرض آنها بر این بود لوکا مودریچ از رئال خداحافظی کند و کروس همچنان بماند اما بعد از خداحافظی ناگهانی شماره هشت کهکشانیها، سران رئال تصمیم گرفتند با تمدید قرارداد مودریچ به نوعی جای کروس را پر کنند. سبک بازی این دو نفر تفاوت زیادی باهم دارد و لوکیتا اصلا نمیتواند کار کروس را انجام دهد. پرز میتوانست با تلاش برای جذب بازیکنی مثل زوبیمندی که در یورو 24 نمایش خوبی داشت و سبک بازیاش شبیهتر به کروس است، قلب تیمش را تقویت کند اما این کار را نکرد و دلخوش به هافبک 39 ساله شد.
درنهایت باید اشاره کرد تیمی که دو بال تخصصی سمت چپ با کیفیت مثل وینی جونیور و رودریگو دارد، قطعا نیازی به خرید بازیکن کناری هجومی در سمت چپ نمیبیند اما فلورنتینو پرز نشان داده مسائل تجاری و برندینگ باشگاه برایش از مسائل فنی مهمتر است. حالا همین خرید به نوعی پاشنه آشیل تیم شده چون حالا کارلو آنچلوتی دو مهاجم (وینی و امباپه) به اصطلاح تنبل در تیمش دارد که در پرسینگ و کارهای دفاعی شرکت نمیکنند و رئال در زمان نداشتن مالکیت توپ به نوعی 9 نفره است. با توجه به داشتههای رئال و سبک بازی این تیم به نظر میرسد ارلینگ هالند و ویکتور گیوکرش گزینههای بهتری برای تقویت خط حمله رئال بودند. اما مدیریت کهکشانیها سراغ بازیکنی با قدرت رسانهای رفت!